Een pots om de inhoud

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Lees hier naar aanleiding van het “nieuws” dat Mary Kate en Ashley Olsen in september op de cover van Rolling Stone Magazine staan een obligaat verhaaltje over kleine meisjes die groot worden en/of een maatschappij waarin kinderen worden geseksualiseerd en er tegelijkertijd een panische paniek voor pedo’s bestaat en/of hoe lang het nog duurt voor ze met heel Amerika naar bed mogen (age of consent) en/of de nauwluisterende marketingovergang van kindsterretjes naar echte volwassen filmdiva’s die de meisjes (van hun managers?) moeten doormaken zonder dat ze hun jonge fans van zich vervreemden en/of de overpeinzing dat synergie (1+1=3 ofzo) bij tweelingen echt werkt want als je d’ander wegdenkt blijft er een tamelijk gewoontjes meisje over (en vice versa), maar lees bovenal hoe de tweeling na jaren van samenwerking met de ongrappigste man ter wereld nog steeds niet in het gesticht zit……

0

Reacties (3)

#1 nimo

Dit is de man (ongrappigste) die jij bedoelt, toch?

Misschien schrijven Kippfest en co ooit nog wel eens een waargebeurd verhaal over Mary Kate en Ashley. Ik hou mijn hart vast!

  • Volgende discussie
#2 mark

Zeker. Bob Faggot placht ik altijd te zeggen (zonder me te versethscuseren, immers iedere poging tot humor wordt hogere school seinfeldiaans vergeleken met wat dhr. Saget heeft durven neer te zetten).

Kippfest en co zijn nog mild voor de man geweest.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Kippfest

Mary Kate en Ashley…
mmmm….
Ja! Misschien wel ja!

  • Vorige discussie