Post zonder naam (4344295)

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Breaking News:
Janneman geen antisemiet !

* Terwijl alles erop leek, blijkt Janneman geen antisemiet. *

Janneman, die in het dagelijks leven logger bij Punkey.com is, heeft hardnekkige geruchten uit de wereld geholpen door vasthoudende en geestdriftige reacties te plaatsen op de diverse reactiefora in Weblogland.



Alles wijst erop dat een ongelukkige woordkeuze van Janneman de aanleiding was voor een stroom van verontwaardigde reacties richting Janneman.
Carlos distantieert zich van zijn eerdere uitlatingen omtrent het vermeende antisemitisme van Janneman. Maar hij hoopt tevens dat Janneman zijn gevoelens omtrent Frits Barend -waar Carlos overigens net als Janneman een hekel aan heeft- in de toekomst iets zorgvuldiger formuleert.

0

Reacties (7)

#1 Laurens L

Carlos toch. Zoveel gas (excuses voor de woordspeling) terugnemen is wel veel. Janneman blijft toch wel een beetje onze Julius Streicher??

  • Volgende discussie
#2 henk

dacht ik in een nieuwe weblog-rel te zijn beland, is de ruzie al weer bijgelegd. frits barend is toevallig joods, maar dat betekent niet dat hij al bij voorbaat gelijk heeft als het gesprek over joodse kwesties gaat. zoiets zal janneman wel bedoeld hebben maar hij zou de volgende keer van die capslock-toets moeten afblijven en iets langer nadenken voordat ‘ie iets opschrijft. zulke suggestieve stukjes lokken namelijk, en dat hebben we ook gezien, nogal snel reacties uit van mensen die het er mee eens zijn en dat middels nog veel extremer taalgebruik willen laten weten.

maar okee, het is nu dus allemaal ‘water under the bridge’
zullen we het de volgende keer over andries knevel gaan hebben? daar heeft vast nog wel iemand een mening over… :)

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Carlos

Laurens: was Janneman ook maar een beetje ’n Julius Streicher, maar Janneman blijkt eerder een taalprobleem te hebben. En op discussies over Frits Barend zit ik niet te wachten, al zijn er mensen die daar rücksichtlos hun tanden in zetten, maar daar ging het mij niet om. Dus wat doe je als je een ondermaatse vis gevangen hebt? Die gooi je terug.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Carlos

Oja, ik ben vandaag de hele dag op een onderduikadres in het Wageningse dorpje W. Van mij heeft u vandaag geen last meer.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#5 Grobbo

Carlos, liep je nou alweer een pogrom uit te lokken?
Doe dat nou niet, straks staat er hier weer zo’n groep mensen met fakkels in de voortuin.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#6 Jan des Bouvrie

Misschien moet Janneman het eens op fortuyndiscussie.nl proberen. Daar houden ze ook niet zo van nuances. Ik moet overigens constateren dat fortuyndiscussie.nl steeds minder vaste bezoekers heeft: het gaat een beetje als het zetelverloop van de LPF in de peilingen zullen we maar zeggen.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#7 Grobbo

Ik ga me ook afsplitsen denk ik.

  • Vorige discussie