Niet rokers gaan ook dood!

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Als sociaal bewogen roker steek ik er geen op als er mensen in de buurt zijn die daar echt niet tegen kunnen, en over een jaar of wat mag ik ook niet meer roken in de trein, alhoewel het een legaal genotsmiddel is waar de staat goed aan verdient.
En als dank word ik de godganse dag, elke keer dat ik een shaggie draai geconfronteerd met waarschuwingen ten aanzien van mijn ongeboren vrucht terwijl ik een man ben, en geconfronteerd met mijn eigen sterfelijk- en ranzigheid door middel van enorme waarschuwingen.
Maar daar kan ik nu wat aan doen!

0

Reacties (6)

#1 Carlos

Haha, goeie link, ik stond laatst in de kroeg met een heleboel rokers en ze waren weinig onder de indruk van de nieuwe waarschuwingen op de pakjes. Als er foto’s van kapotte longen op hadden gestaan hadden ze een kwartet-spel bedacht: “…mag ik van jou uit de categorie verteerde longen die met de groene pusblaasjes?

De ochtend daarna kon ik wel weer al m’n kleren in de was gooien omdat ze stonken (ja dan vervloek ik die rokers wel even). Overigens Grobbo, ik kan beamen dat jij een voorbeeldige roker bent die wel ernstig met z’n omgeving rekening houdt.

Maar goed, ik zou het ook minder relaxed vinden als er straks in koeieletters op m’n wijnfles drinkers gaan kapot!! zou staan. Bovendien is het ook gewoon zonde van al die mooie labels cq. ontwerpen.

  • Volgende discussie
#2 Roel Pieper

Na drie dagen brainstormen op Schiermonnikoog ben ik op het idee gekomen om uitwisselbare animated gifjes op sigarettenpakjes te plaatsen. Met huidige stand der techniek kost het slechts zes maanden om het produktieproces zo aan te passen dat animatie-pakjes als deze in de winkel kunnen liggen! Piep als het niet waar is !

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Roel Pieper

piep nog an toe wat gebeurt hier?!
stelletje primitieve boeren bij Sargasso accepteren geen HTML?

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Roel Pieper

terwijl ik gewoon dit bedoel:
https://sargasso.nl/pix/mei2002/how to instal cancer.gif

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#5 carlos

Kolere! Alsof de duvel ermee speelt, terwijl ik en Pieper ons zitten te vermaken in dit reactieforum brandt er bij mij thuis een boterham met kaas aan in de oven!

Mijn hele huis staat blauw van de rook! Godverdomme, mensen die boterhammen met gesmolten kaas eten sterven jonger. Proost!

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#6 Brakkie

Carlos, zie waarschuwing 5085:”KOKEN IS DODELIJK, KOKEN BRENGT U EN ANDEREN RONDOM U ERNSTIGE SCHADE TOE”. Je weet toch wel waar je mee bezig bent hé.

  • Vorige discussie