Wethouder geeft salaris weg

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Reacties (4)

#1 H. Lagarde

Hoe komt het dat er deze keer niet bij staat voor welke partij hij wethouder is. Als er iets negatiefs over die partij te melden of te verzinenn valt kunnen de letters om dat in te peperen niet groot genoeg zijn.

#2 Chris

@1

Volgens mij is het een PvdA’er…. Daar laat de Telegraaf zich kennen; als hij 2 km te hard gereden had, stond de partijnaam er vast wel bij….

#3 Jonas

(website Binnenlands Bestuur)
Han Hefting ? wethouder gemeente Beemster ? 29.12.09 11:25

“Vervat maakt een mooi gebaar, alleen met de verkeerde hand. Door te doen alsof het wethouderssalaris overbodig is, stelt hij zijn 1500 collega?s in het land in een verkeerd daglicht. U dient de publieke zaak mijnheer Vervat, en dat is te prijzen. In dit land betalen wij daar gewoon voor, en dat is verhoudingsgewijs niet veel voor een zware en verantwoordelijke baan. Als u geld overheeft, dan komt dat niet voort uit uw wethouderschap maar uit uw ondernemersactiviteiten. Geef die dan weg en schoffeer niet uw ambtgenoten.”

Kijk eens aan, een collega moet toch even wat zeggen. Het vak wethouder verdedigen. Een zwaar en verantwoordelijke baan. Ja, dat 19e eeuwse waarbij een ondernemer een publieke zaak erbij deed is voorbij!

#4 Jonas

@3. Grappig is dat ik de reactie aanhaalde van de wethouder. Deze is lid van de BBP (Beemster…). Geen landelijke partij dus.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*