Eerste Kamer aanvaardt aftapwet

Eerste Kamer akkoord met omstreden ‘aftapwet’, maar SP, D66, GL en PvdD blijven tegen

De wet maakt het voor de AIVD en MIVD mogelijk om grote hoeveelheden internetverkeer via de kabel af te tappen. De PvdA was wel kritisch, maar toonde zich tevreden met enkele toezeggingen van minister Ronald Plasterk (Binnenlandse Zaken).

Waar is de algemene verontwaardiging gebleven over de onthullingen van Snowden?

 

Open waanlink

 1. 1

  @0: Waar is de algemene verontwaardiging gebleven over de onthullingen van Snowden?

  Mensen zijn murw geslagen, en door de realisering dat er niks veranderd is na de onthullingen van Snowden. Er was een kortstondige, beperkte ophef, waarna er helemaal niks veranderde.

 2. 7

  @6

  ‘Maar je hebt toch niets te verbergen? Nou dan!’

  Over fucked(-up) gesproken. /s

  Dat de fossielen (en aanhangsels) binnen de Eerste Kamer z.s.m. het rambam moge krijgen. Zoethoudertjes zoals invloed van rechter, of andere partij, blijft – per definitie – gebonden aan enig politieke wind. Ik plaats hier, overigens, met alle plezier een dikke vette niet te overwinnen Godwin. Gemeentelijke Basis Administratie.

  Terzijde: weer een duidelijk signaal over de politieke partijen die verder niets hebben met verworven rechten en vrijheden, deze liever zoveel mogelijk afnemen. Nomen est Omen, vooral over die partijen met ‘vrijheid’, enkel in hun naam.

  Dit gaat niet (meer) om terroristje tappen. Na ruim een decennium, post 9-11, blijven de zgn. ‘voordelen van dit soort systemen/ technieken’ uiterst discutabel. Rechercheren geeft meer info – wereldwijd. Ter plekke, bij ‘de brandhaard en/ of de waan van enig moment’.

  Fuck off!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren