Adverteer

AdFactor

Onze partner in advertenties, sponsored content en advertorials is AdFactor. Bij AdFactor kunt u terecht voor alle vormen van online advertising campagnes.

Advertorials op Sargasso

Wilt u alléén op Sargasso (en niet op andere sites) adverteren middels een zogenaamde advertorial? Dan kunt u contact opnemen via advertenties [at] sargasso [punt] nl. Advertorials zijn geschreven in de stijl van het weblog en bieden meer informatie dan reguliere reclame-uitingen. Ze hebben bovendien een hogere attentiewaarde.

U kunt zelf tekst of een filmpje leveren, of wij kunnen voor u een op maat gemaakte tekst schrijven. Ook is het mogelijk een interview met uw bedrijf of een persoon binnen uw bedrijf te maken, of een bijzondere multimediale producties te maken op basis van uw materiaal. Ook recensies, top-10 lijstjes en andere vormen van content behoren tot de mogelijkheden, evenals maatwerk (bijvoorbeeld drie dagen met aanlevering eigen tekst). Neem contact op via bovenstaand email-adres voor overleg over de mogelijkheden.

Alle producties die wij voor u op Sargasso plaatsen, worden rechtenvrij aan u geleverd, zodat u de productie ook in andere uitlatingen (personeelsbladen, etcetera) kunt publiceren.

Hieronder vindt u de tarievenlijst voor verschillende soorten advertorials op Sargasso. Advertorials hebben een andere opmaak op de site dan reguliere artikelen.

De standaard looptijd voor een advertorial is één week, fixed op de homepage. In overleg kan verlenging of herhaling van de advertorial besproken worden.

Vorm Omvang Duur Prijs Bijzonderheden
Tekst, zelf geschreven Max. 250 woorden, 1 plaatje 1 week 600 euro
Tekst, ghostwriter Max. 250 woorden, 1 plaatje 1 week 750 euro Rechtenvrij geleverd.
Tekst, zelf geschreven Max. 500 woorden, 2 plaatjes 1 week 750 euro Intro op homepage, meer na ‘lees meer’.
Tekst, ghostwriter Max. 500 woorden, 2 plaatjes 1 week 900 euro Rechtenvrij geleverd.Intro op homepage, meer na ‘lees meer’.
Interview met organisatie Max. 500 woorden, 2 plaatjes 1 week 1250 euro Rechtenvrij geleverd.Intro op homepage, meer na ‘lees meer’.
Multimediale productie (bijvoorbeeld slideshow, tijdlijn) In overleg. In overleg. Op aanvraag. Rechtenvrij geleverd.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.