SG-café zondag 09-08-2015

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Dit is het Sargasso-café van zondag 09-08-2015. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is.

0

Reacties (3)

#1 Hans Verbeek

Gehoorzaamheid duurt het langst.

#2 lurker

Vanmiddag deel 2 van Comedy Central’s Louie-marathon. Van 12:55 tot 17:00 uur alleen maar afleveringen van Louis CK’s experimentele comedy “Louie”. Ik weet eigenlijk niet eens of comedy wel de juiste beschrijving is. Er zit absoluut humor in, maar ook hele emotionele scenes. Sommige afleveringen bestaan uit korte surrealistische sketches, maar met hetzelfde gemak knoopt hij meerdere afleveringen aan elkaar om een langer verhaal te vertellen. En altijd met een rauwe eerlijkheid die je niet vaak aantreft in Amerikaanse televisieprogamma’s.

Het is een beetje overdreven om de hele middag te gaan kijken, maar pak eens een aflevering mee als je het nog niet kent. Ik denk dat het momenteel mijn favoriete serie is.

Hieronder een stukje stand-up (dat zit er ook vaak in) dat ik gisteren zag en waar ik sindsdien de hele tijd aan moet denken.

#3 Arjan Fernhout

Tegen bullshit en ‘deficit fetishism’ schijnt niet zoveel te doen te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*