SG-café donderdag 30-04-2015

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Dit is het Sargasso-café van donderdag 30-04-2015. Hier kan onder het genot van een virtueel drankje, nootje en/of kaasplankje alles besproken worden wat elders off topic is.

0

Reacties (9)

#1 Emile M

Kan het café niet weer sluiten? Ik mis de gouwe ouwe waanlinks en ik heb weinig zin me telkens door de barpraat heen te moeten zwoegen om mogelijk iets van mijn gading te vinden. Van de tien waanlinks zijn er nu maar zes met een inhoudelijke kop.

#2 Joost

@1: Dat is niet het probleem van het café, maar het probleem van de weinige waanlinks.

#3 Emile M

Hoe wil het probleem van de waanlinks tackelen? Een van de oorzaken lijkt mij dat die minder worden aangedragen omdat de reaguurders hun links nu – zonder redactionele toets – in het café achterlaten. Die toets – die ook ik wel eens als frustrerend ervaar omdat ik meen iets interessants aan te dragen – heeft wel een functie. Verder kan je de inhoud van de Waan sneller scannen.

#4 P.J. Cokema

En ondertussen in de Tweede Kamer.

#5 Jim Bob

@4: dat er nog mensen naar die poppenkast kijken zonder in een meewarig lachen uit te barsten. Een verzameling kinderen die inhoudsloos elkaars vliegen proberen af te vangen. Deerniswekkend, het niveau van onze volksvertegenwoordigers.

#6 Krekel

@3:

Hoe wil het probleem van de waanlinks tackelen? Een van de oorzaken lijkt mij dat die minder worden aangedragen omdat de reaguurders hun links nu – zonder redactionele toets – in het café achterlaten

Dat is ook het probleem van het café niet, omdat redacteuren die linkjes immers uit het café vandaan kunnen snoepen (dat was aanvankelijk ook de bedoeling).

Het probleem is, gewoonweg, dat de redacteuren ofwel geen linkjes tegenkomen die hun drang om te waanlinken kietelt, ofwel dat ze gewoon geen tijd of zin hebben om de linkjes die ze wel interessant vinden te plaatsen.

#7 Krekel

Nepal, aan de kant. Er is nu een ramp in hipsterland:

Tattoo snafu irks inked Apple Watch wearers

#8 gbh

@7: Dan stap je toch gewoon over op de Hololens

#9 gbh

Congress’s Favorite Iranian ex-terrorist cult leader says Iran and ISIS are the same:

http://www.slate.com/blogs/the_slatest/2015/04/30/why_is_congress_listening_to_an_ex_terrorist_iranian_cult_leader.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*