LLiNK uit bestel, PoWNED en WNL erin

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

LLiNK uit bestel, PoWNED en WNL erin

Ook MAX krijgt een plekkie…

0

Reacties (7)

#1 jonas

In deze tijd van bezuinigingen kan ik mooi weer een lidmaatschap doorstrepen.

#2 Obscura

Ik zit na te denken over een geschikt woord om Powned te duiden.
Zoiets als ‘shariasocialisten’ of ‘kopvoddentax’. Maar dan toegesneden op Powned. Plee-tv, misschien? En een medwerker van de omroep is een Powned-Puber? Mwah. Te aardig. Het moet grover! Weet iemand wat?

(eigenlijk moet ik dit op Geen Stijl gaan vragen, daar zijn ze beter in dit soort beledigende woordgrapjes)

#3 kropotkin

LLiNK uit bestel, PoWNED en WNL erin

Heel goed nieuws.

#4 Martijn

Er staat ook een negatief advies in het rapport over de TROS.

#5 pedro

@3: je kijkt nu vast ook niet meer naar BNN. Op mij maken de nieuwe omroepen tot nu toe weinig indruk. De ene hangt van flauwigheid en onderbroekenlol aan elkaar, de ander is de nieuwe TROS. Maar misschien gaan ze me nog verrassen. Ik laat mijn oordeel nog maar even wachten. Ik vind het een beetje vreemd om victorie te gaan kraaien, voordat de wedstrijd begonnen is. Maar ik snap, dat jij vooral blij bent met het nieuws, dat LLink niet meer onder eigen naam op tv komt.

#6 Kropotkin

@5: … onderbroekenlol …
je bedoelt omroep MAX?
Ik kijk eigenlijk nog amper tv, weet ook niet (meer) wat/wanneer KRO/TROS/NCRV etc uitzenden. Soms DWDD, tijdens het eten maken, als ik mijn dames van Nickelodeon/MTV … kan wegschelden. Daarnaast zondagavond om 7 uur met het bord op schoot en als slapend ’tientjeslid’ van de VPRO, ook nog graag naar Holland Sport
Maar … ik vind het geweldig dat een nep-milieu omroep (llink) wordt vervangen door een actieve progressieve omroep als Powned. Voor de rest interesseert het me eigenlijk niet echt en @4 … prima, doei TROS.

#7 pedro

@kropotkin: Nee, je had MAX niet genoemd. Met de onderbroekenlol duidde ik op Powned, waarvan ik alleen maar kan hopen, dat ze jouw kwalificatie als actieve progressieve omroep waar gaan maken. Wat ik er tot nu toe van gezien heb (en dat is erg weinig), belooft weinig goeds, met als treurig dieptepunt het non-interview van Rutger met Hans Teeuwen, waar ik als fan van de komiek Teeuwen na enkele minuten met tranen in de ogen van weg zapte (het waren geen tranen van het lachen). maar tegelijk denk ik, dat zo´n omroep het wel goed gaat doen bij het publiek, dat ook geniet van programma´s als ‘Deal or No Deal’ en ‘Take me out’.

Je weerzin van LLink was al bekend. Ik vond ze lang niet de slechtste programma´s hebben, een beetje National Geographic achtig, maar dan zonder vervelende reclames tussendoor. Wat dat betreft vind ik het verdwijnen enigszins jammer, hoewel ik ook maar heel weinig tv kijk.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*