5g helpt TEGEN het Coronavirus!!!

Foto: DennisM2 (cc)

OMG! De MCM (Main Conspiracy Media) houden iets heel wezenlijks voor ons verborgen. Met al hun aandacht voor het affakkelen van zendmasten (4g!….) en vingerwijzen naar Bill Gates, willen ze vooral niet dat er aandacht is voor een fantastische ontdekking!!!
Gezien de macht van de MCM heb ik voordat ik dit stuk schreef wel een onderduikadres gezocht. Want voor je het weet stuurt de MCM de agenten van de Undeep State op me af om de waarheid te onderdrukken of te overschreeuwen. Maar ik ben een echte patriot en zal niet zwijgen!!1!!!

De MCM hebben ons massaal laten geloven dat 5g de oorzaak is van het Coronavirus en dat het onderdeel is van het grote complot om iedereen een chip te implanteren. Echter, het omgekeerde is waar! 5g werkt remmend tegen het Coronavirus! Alleen wil de MCM dit verborgen houden omdat ze hopen dat de chaos als gevolg van de pandemie ze de mogelijkheid geeft om totaal de macht te grijpen. Dit mag dus niet verborgen blijven!!!

Het bewijs ligt op straat.Op 1 januari van dit jaar moesten alle apparaten, vooral draadloze microfoons, naar een andere frequentie en mocht de 5g band van de EU niet meer gebruikt worden.
Totale stilte op die frequencies dus. Wat gebeurde niet snel daarna? Het virus brak door in Nederland. Dat kan geen toeval zijn.
Maar het ultieme bewijs komt nog wat later. Twee en halve maand lang groeit het aantal Corona-gevallen in Nederland gestaag. Maar op 28 april zet Vodafone/Ziggo als eerste hun 5g-netwerk aan in Nederland. En direct daarna vlakte de toename van het aantal Covid-19 gevallen in Nederland snel af.
Kortom, 5g beschermt ons tegen dit virus. Geloof dus niet de praatjes van de MCM, die hebben een belang om je onwetend te houden. Wordt Wakker!

Reacties (10)

#1 Henk van S tot S

;-)
:-) :-)

 • Volgende discussie
#2 beugwant

G5 helpt in Nederland ook tegen loslopende olifanten.
Het fuckt wel met de zwangerschappen van de olifanten in dierentuinen.
https://duckduckgo.com/?t=ffnt&q=olifant&iar=news&ia=news

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3 Hans Verbeek

Het nivo van Sargasso… echt he

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#4 beugwant

@3: Humor ist, wenn man trotzdem lacht.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 Henk van S tot S

@4:
Azijnpissers moeten er toch ook zijn.
:-)

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#6 Bismarck

@3: Als Hans Verbeek niet naar Sargasso wil komen, dan komt Sargasso wel naar Hans Verbeek.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#8 GerritB

@7: Dus ik kan m’n aluhoedje weer afzetten?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#9 snowie

5G helpt tegen covid19, nou deze kon ik nog niet, erg grappig.Nee de ander halve meter is wel voor 5G maar laat jij maar vanuit het niets mensen deze afstand houden dat gaat niet lukken dus moest er een angst gezaaid worden met een dodelijk virus!!In het leger waar 5G vandaan komt worden soldaten via 5G satellieten gevolgd, als ze te dicht op elkaar staan kunnen ze niet zien wie wie is,vandaar dat ze altijd de anderhalve meter aanhouden. Wat er nu in de pijplijn zit is de vaccin met chip waardoor ze exact weten waar je bent en wanneer massacontrole, maar wat ze er nog meer mee kunnen zal ik niet eens vertellen degene die dat willen weten hoeven het alleen maar op te zoeken 5 G and DNA changement.
Belachelijk??Zoek dr rachid buttar samen met 7400 artsen eens op, meneer Gates heeft de medice industrie, media, laboratoriums ja ook in ons land in handen.Ik heb er niets aan om dit te vertellen maar WORD WAKKER, Vogels die uit het niets doodvallen,koeien die vanuit het niets doordraaien enz, Fauci de arts!!! democraat in de us en betaald door WHO (van gates) rivm trouwens ook, heeft in 2017 een suprise pandemie voorspeld!!in 2017 is er patent aangevraagd op corona en jahoor door gates, zoek het op, een virus kan alleen gepatenteerd worden als het is gecreëerd.
En onze regering rutte die ons beloftes heeft gemaakt en we niet meer vertrouwde, die geloven we nu ineens??
Mensen luister naar Buttar een oud legerarts, IC specialist uit de top 50 van beste artsen hij legt het haarfijn maar misselijkmakend uit.
Ik ben geen conspirici denker maar een zeer bezorgd medemens

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#10 beugwant

“Covid19 walks into a bar…”

 • Vorige discussie