Doneer

[Doneeropties onderaan de pagina]

Sinds de start in 2001 kan iedereen helemaal gratis en voor niks terecht op Sargasso. Gewoon om stukjes te lezen, om te discussiëren, om zelf een bijdrage te leveren aan het publieke debat over actuele onderwerpen. Sargasso is het enige echte platform voor publieke journalistiek in Nederland.

Dat gaat niet veranderen. Sargasso zet haar stukken niet achter een betaalmuur.

Maar we hebben wel uw bijdrage nodig. Sargasso draait voor het overgrote deel op de inzet van tientallen vrijwilligers, die schrijven, de site onderhouden, redigeren en modereren. Er is wel geld nodig om de boel professioneel aan te sturen, om nieuwe dingen uit te proberen, om onderzoeksjournalistieke projecten en reportages te kunnen maken. Alleen dan kan Sargasso blijven functioneren als pionier in het online medialandschap.

U als trouwe bezoeker van Sargasso.nl kunt met een kleine maandelijkse investering bijdragen aan het voortbestaan van de site en blijvende kwalitatieve opinie, achtergrond en analyse vanuit een progressief en genuanceerd perspectief. We zijn druk bezig voor investeerders extra rewards te verzamelen, naast het volledige blog natuurlijk.

Dingen waar we aan werken zijn onder andere:

– Lezers zelf items voor Waan van de Dag en KlikTV laten plaatsen;
– Sargasso Agenda: interessante lezingen, workshops, conferenties voor de kritische medemens;
Sargasso Shop, boeken die Sargasten gelezen móeten hebben.

Dus doe mee: investeer in inhoud, investeer in Sargasso.

Maandelijkse investering
Als u maandelijks meerdere keren op Sargasso bent voor de broodnodige verdieping en nuance, hopen we dat u daar een kleine financiële investering voor over hebt. Dat kan via de GeefGratis-module en via PayPal. Bij GeefGratis kunt u terecht voor iDeal-betalingen, creditcard, incasso en nog veel meer opties.

Wie maandelijks schenkt…
– krijgt een speciale editie van Kunst op Zondag. onze wekelijkse kunstbijlage, gratis te downloaden als Ebook op elke e-reader, tablet, smartphone en pc.
– krijgt de optie advertenties uit te zetten (vanaf 3 euro per maand);
– mag een week hoofdredacteur van het themablog zijn (vanaf 5 euro per maand);
– wordt uitgenodigd voor de beruchte Sargasso vrijwilligersborrels.


Kies een maandelijks bedrag


Eenmalige investering
Ook wie een eenmalige donatie doet, krijgt de speciale editie van Kunst op Zondag, gratis te downloaden als Ebook op elke e-reader, tablet, smartphone en pc.
Via GeefGratis is het ook mogelijk een eenmalige investering in Sargasso te doen, met alle gebruikelijke online betaalopties.

ONLINE DONEREN

Overschrijven
U kunt natuurlijk ook buiten deze kanalen geld overmaken aan Sargasso. Dat kan met de volgende gegevens:
NL35 RABO 0130 7080 89
t.a.v.Stichting Sargasso

Mocht dit een maandelijkse overschrijving zijn, vermeld dan uw gebruikersnaam in het commentaar.

Bol
U kunt ook aankopen doen bij Bol.com via deze link. Wij ontvangen dan een klein percentage van het bedrag dat u daar uitgeeft zonder dat u meer betaalt. Of kijk eens in de Sargasso Shop.

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour