Doneer

[Doneeropties onderaan de pagina]

Sinds de start in 2001 kan iedereen helemaal gratis en voor niks terecht op Sargasso. Gewoon om stukjes te lezen, om te discussiëren, om zelf een bijdrage te leveren aan het publieke debat over actuele onderwerpen. Sargasso is het enige echte platform voor publieke journalistiek in Nederland.

Om Sargasso in stand te houden hebben we wel jouw bijdrage nodig. Wij draaien voor het overgrote deel op de inzet van tientallen vrijwilligers, die schrijven, de site onderhouden, redigeren en modereren. Er is geld nodig voor het onderhoud en de hosting van de site en om nieuwe dingen uit te proberen. Alleen dan kan Sargasso blijven functioneren in het online medialandschap.

Jij als trouwe bezoeker van Sargasso.nl kunt al met een kleine (maandelijkse) donatie bijdragen aan het voortbestaan van de site en blijvende kwalitatieve opinie, achtergrond en analyse vanuit een progressief en genuanceerd perspectief.

Dus doe mee: investeer in inhoud, investeer in Sargasso.


Maandelijkse bijdrage
Als je maandelijks meerdere keren op Sargasso bent voor de broodnodige verdieping en nuance, hopen we dat je daar een kleine financiële investering voor over hebt. Wie maandelijks schenkt wordt uitgenodigd voor de beruchte Sargasso vrijwilligersborrels (1 a 2 keer per jaar).


Kies een maandelijks bedrag


Eenmalige investering
Ook wie een eenmalige donatie doet, krijgt de speciale editie van Kunst op Zondag, gratis te downloaden als Ebook op elke e-reader, tablet, smartphone en pc.
Via GeefGratis is het ook mogelijk een eenmalige investering in Sargasso te doen, met alle gebruikelijke online betaalopties.

ONLINE DONEREN

Overschrijven
U kunt natuurlijk ook buiten deze kanalen geld overmaken aan Sargasso. Dat kan met de volgende gegevens:
NL35 RABO 0130 7080 89
t.a.v.Stichting Sargasso

Mocht dit een maandelijkse overschrijving zijn, vermeld dan uw gebruikersnaam in het commentaar.

Bol
U kunt ook aankopen doen bij Bol.com via deze link. Wij ontvangen dan een klein percentage van het bedrag dat u daar uitgeeft zonder dat u meer betaalt. Of kijk eens in de Sargasso Shop.

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour