1. 2

  Kritiek op Wilders: “Wij spelen de bal, niet de man.” refererend naar Meldpunt MOE.

  Ik ken wel mensen in mijn stad die illegalen zouden aangeven, louter omdat ze bij een concurrent zwart werken wat nadelig is voor hun klandizie.

 2. 3

  Hebben ze het idee nu gejat van de SP of van de PVV? En gaat de EU nu weer de moraalridder uithangen, of worden ze nu wel verstandig en helpen ze het FB niet aan publiciteit?

 3. 5

  Die mensen zijn daar illegaal en moeten worden uitgezet. Iedereen die dat niet wil moet de wet proberen te veranderen. Dat is lastig want je kan als samenleving nu eenmaal niet iedereen binnenlaten dan ontspoort een samenleving.

 4. 6

  Overduidelijk van de PVV, aangezien het zgn. meldpunt van de SP toch wel degelijk iets anders is/ was. Zoals meermalen duidelijk aangegeven.

 5. 9

  Het VB zegt met feitenmateriaal de politiek onder druk te willen zetten om met harder beleid tegen illegalen te komen.
  Vervolgens vragen ze de bevolking om strafbare feiten te rapporteren.

  Heeft het VB nou een probleem met het beleid of met de handhaving? Of beide?
  Dan was het logischer geweest als ze een inzamelpunt voor opgespoorde illegalen hadden geopend. Kunnen ijverige burgers direct de overtreders komen afleveren.

 6. 10

  Hoe stel je je dat voor? Ambtenaren moeten illegalen gaan tracken? Kijken waar ze winkelen, rondhangen, of naar school gaan? En dan vervolgens daar posters opplakken: Deze meneer/mevrouw is een illegaal en heet zus en zo en heeft illegalenoverlastcode XP2311. Zou u aub. elke overlast door deze meneer/mevrouw onder vermelding van de illegalenoverlastcode willen melden op http://www.illegaalaangeven.be?

 7. 11

  Misstanden, misbruik van wetgeving, of lacunes in wetgeving melden. Zijn voorbeeld van het legaliseren om medische redenen van een illegaal, omdat deze last heeft van aambeien klinkt wat bizar.
  Hoe vaak komt huisjesmelkerij of uitbuiting voor? etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren