Trouw en Volkskrant laten zich inpakken door riooljournalist Martijn Koolhoven (ex-Telegraaf)

Trouw en Volkskrant laten zich inpakken door riooljournalist Martijn Koolhoven (ex-Telegraaf)

Open waanlink

 1. 3

  Trouw en Volkskrant zijn natuurlijk ook niet heel veel beter dan de Telegraaf, of trappen mensen serieus (nog steeds) in hun omschrijving dat het ‘kwaliteitskranten’ betreffen?

 2. 5

  Als we het dan toch over riool journalistiek hebben, wanneer bied hassnae excuses aan voor het belasteren van amsterdampost en de dagelijksestandaard?

  Zij beweerde namelijk dat daar lof tirades voor anders breivik staan.

 3. 7

  Weer aan het trollen, berlitz? We hadden het over Koolhoven. Of bedoel je dat niemand ook maar iets mag zeggen voordat ze excuses hebben aangeboden voor alle kleine misstappen van zichzelf of hun partners in heden en verleden?

  Dan ben jij zeker Jezus Christus? Heilig en zo? Gekken zijn om minder opgesloten.

  Terug naar Koolhoven. Hij is al veroordeeld tot een schadevergoeding in de zaak De Deugd, alleen de hoogte is onderdeel van een nieuw proces. Dat hij volstrekt de fout is ingegaan heeft de rechter al bepaald. Dus hij loog niet alleen, hij liegt nog steeds (in Trouw en Volkskrant).

 4. 8

  Al 4 jaar lang niks anders dan doen dan leugens verspreiden en vervolgens anderen daarop veroordelen.
  Pot,ketel.

  Maar goed ik snap het al, liegen mag zolang je links bent.

 5. 10

  He Berlitz, ferme bruinhemd, wanneer ga je nog eens vertellen hoe goed je het eigenlijk vindt dat je geestelijk gehandicapte medemensen om zeep te laten leggen. Voor de raszuiverheid zeg maar.

 6. 12

  Ik dacht dat jullie bruinhemden altijd zo tekeer gingen tegen de zogenaamde morele superioriteit van links. Nu gaat iemand van het foute blad ernstig de fout in, is bewezen een leugenaar, en helemaal geen veroordeling van jouw kant maar slechts nog steeds tekeergaand over die zogenaamde ‘leugens van links’? Wat ben jij voor hypocriet mormel?

 7. 18

  Ah, dat deed je nog minder overtuigend dan jouw Grote Blonde Leider die zichzelf als slachtoffer van Breivik wist te portretteren. Met een half laffe opmerking over Godwins verberg je je ware aarden niet mr B. Je bent een trol, die er behagen in schept alle draadjes nodeloos te laten ontsporen en daarnaast ben je een zielige nazi die als hij de gelegenheid krijgt te rectificeren dat liefst zo dubbelzinnig doet dat je maar moet raden of je een mislukte Nazi bent of een van het allerergste soort. Zo eentje die moord op zwakzinnigen goedkeurt. Ga toch lekker naar de zandbak man.

 8. 23

  Jammer joh, je hebt meer dan genoeg gelegenheid gehad om je echte bedoelingen waar te maken. Eerst negeren en dan opeens huiliehuilie doen. Man flikker toch een eind op, je besmeurt deze mooie site met je ongeloofwaardige praatjes.

 9. 28

  “Al 4 jaar lang niks anders dan doen dan leugens verspreiden” – over wie heb je het nu – jezelf? Hassnae? Mij? Peter Breedveld? Koolhoven?

  En ga nu maar even verdwijnen in je eigen Bermuda Driehoek.

 10. 29

  Dat is onderdeel van de opmerking “dicht bij een ban”. Het is allemaal actie-reactie, maar het zou prettig zijn als mensen zich niet zo op de kast zouden jagen door een berlitz.

 11. 31

  het gaat over Berlitz. Ik dacht even dat dat wel een boereplaats in Zuid Afrika zou zijn. Maar kennelijk is die al gezuiverd.
  Wel een pulp-acteur bekend van werk over Bermuda driehoek, Atlantis, Roswell, Philadelphia experiment. Charles B. dan.
  Je moet toch ergens je nick vandaan halen.

 12. 32

  Het lijkt mij eigenlijk wel een prima plan. Beroepstrollen zijn inwisselbaar; als je d’r eentje bant duikt d’r binnen een paar maanden wel weer een nieuwe op.

 13. 37

  Het is berlitz toch maar mooi gelukt Koolhoven uit de wind te houden .Ik moet dus terug komen op mijn eerdere bewering dat het hem niet zou lukken,hij is alleen zelf het onderwerp van spot geworden.Wat een opofferingsgezindheid,dat valt me toch weer mee voor een PVVer.

 14. 38

  De Volkskrant geeft PVV adapten de ruimte hun onzin te spuien.
  Lees Amanda Kluveld, zie de regelmatige publicaties van grote Geert zelf.
  Lees de artikelen over de inhoudsloze twitterberichten van onze grote blonde gedoger.
  Lees ook met regelmaat de anti-intellectueel Bolkestein.
  Lees Marbe die van alles wat links is een waas voor ogen krijgt.
  Zelfs Sommer richt enkel zijn pijlen op links: die hebben geen oplossing is zijn mantra.
  Nu Koolhoven die zich vrij mag pleiten ondanks zijn bewezen schuld zoals Breedveld terecht constateert.
  Het gaat bij de Volkskrant al lang niet meer om de journalistiek, de opschudding veroorzaakt omzet, daar gaat het om.
  Misschien kunnen ze Verhagen als rioolrat, een baantje bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren