1. 3

  @1 Nooit geweten dat een donkere jongen met een Hindoestaans meisje een archetypische tegenstelling in Nederland was. Ook niet dat de Grachtengordel in Rotterdam lag, zo leer je nog eens wat.

 2. 4

  @1

  Het is een móóie moraal – maar ik mis iets. Ik mis een foto van een keurig meisje ‘met parelketting’, zoenend met een skinhead met neo-nazisymbolen. Of van een jongen uit de grachtengordel in innige omstrengeling met een langgerokte schone uit de bible-belt. Toegegeven: het zijn onwaarschijnlijke combinaties. Waarschijnlijk net zo onwaarschijnlijk als die van de joodse jongen en het moslimmeisje.

  Ik mis vooral de zoenende mannen—de minst onwaarschijnlijke van allemaal.

  (Vraagje, moeten moslimtravestieten ook een hoofddoek dragen van de Koran?)

 3. 5

  @3: Dan ligt de Bible Belt vast ook niet in Rotterdam? Kan het misschien zijn dat je niet uit Rotterdam hoeft te komen om op die “In Nederland…” poster te staan?

  Overigens was dat dacht ik een beetje de kritiek, er wordt een beetje voor stereotype tegenstellingen gekozen (een praktiserende joodse jongen, totaal onrepresentatief voor Nederland sinds een jaar of 70, moslimmeisjes met hoofddoekjes, nest alsof de meesten daar aan doen), in plaats van de tegenstellingen die in Nederland kunnen optreden op grond van aantallen. De boodschap is daarmee inderdaad heel duidelijk: Als religieuze exoot, kleurling of homofiel (zeg maar de stereotype minderheden) moet je je partner zelf kiezen (en dat moet iemand van buiten je eigen hokje zijn!), als autochtone heterofiel is dat wat minder belangrijk.

 4. 7

  @5 Tja maar hoe beeld je de religieuze tegenstellingen uit op zo’n poster zonder die symbolen? Anders zie je alleen huidskleur en seksualiteit terwijl religieuze discriminatie nou juist het grootste probleem is dat besproken moet worden.

  Plus dat als het okay is als een praktiserende jood met een praktiserende moslima zoent, iedereen begrijpt dat het ook okay is voor een niet praktiserende jood en een niet praktiserende moslima.

 5. 9

  @8: Beetje flauw, het scheelt bijna niks (in verhouding met de schommelingen in de twee jaar daaraan voorafgaand, is de prijs de afgelopen 12 maanden extreem stabiel geweest).

 6. 10

  @8: Popquiz.
  Is aardolie (Brent) vandaag duurder of goedkoper dan twee, drie, vier of vijf jaar geleden? Het feit dat die prijs bijna de helft is van de situatie van drie, vier en vijf jaar geleden, maakt dat de vraag van Verbeek enkel naar de situatie van één jaar geleden (en een verschil van enkele dollars) cherry picking?

 7. 15

  @12: aardig draadje: justitiele molens draaien langzaam, maar wel grondig. Kan nog maanden/jaren duren voordat Trump-proces ten einde is.

  Ook aardig: nav watergate werden er destijds tientallen mensen gearresteerd en veroordeeld. Het zou best kunnen dat in 2020 een hele zwik republikeinse kopstukken achter de tralies zit. Raar idee.

 8. 18

  @1

  Je kan je afvragen of vrije partnerkeuze welke via een reclameobject moet worden uitgevent, wel een vrije partnerkeuze is.

  De kwestie is in wezen simpel in Nederland; je mag een verhouding aan gaan met wie je wilt. (behalve met dieren) Hoe eenvoudig willen we het hebben? Het punt is natuurlijk dat mensen zich wat aan trekken van hun sociale omgeving. En daar helpt een poster ook niets aan.

  Het is een probleem wat je moet laten liggen waar het hoort. Namelijk bij degene die zich wat aan trekt van zijn sociale omgeving. Zolang een mens dat blijft doen, blijven dit soort ‘problemen’ bestaan.

 9. 20

  @16:

  multiple Donald Trump White House staffers planning to quit and write tell-all books

  Ik zet mijn geld in op Spicer. Die man is bij wijze van spreken maandenlang keihard van achteren genomen door Trump en moet zich nu toch wel heel vies voelen. Het kan niet lang meer duren voordat ‘ie doordraait en uit de school klapt.

 10. 21

  Namelijk bij degene die zich wat aan trekt van zijn sociale omgeving. Zolang een mens dat blijft doen, blijven dit soort ‘problemen’ bestaan.

  Wat d’r gebeurt als je je niets aantrekt van je omgeving kun je dagelijks zien in de stukjes van ’t roze blog, dus ik weet niet of dat nou de juiste oplossing is.

 11. 24

  @22: Jammer dan dat dat helemaal niet uit jouw tekst #8 op te maken valt. Bovendien noem jij enkel olie en geen mandje aan producten. Je probeert recht te lullen wat krom is.

 12. 26

  @21

  Je bent homo en je besluit maar om met een vrouw te trouwen om dat dat moet van je sociale omgeving. Is dat wat ze propageren op het roze blog?

  Ik als mens heb zelf-autonomie. Dat betekent dat ik een relatie mag aan gaan met wie ik wil. Het is zelfs uitermate onfatsoenlijk om een ander op te leggen met wie hij/zij wil verkeren. Als dát je sociale omgeving is, dan is er niks aan verloren als ze je de rug toe keren.

  Deze gedachte heb ik gewoon van mijzelf. Nergens gelezen of gehoord, ik was mij er altijd al van bewust. Zo krijgt ook ieder mens de sociale omgeving die hij of zij verdient.

 13. 28

  @22: Niemand had het over inflatie. Als jij het in #8 wel over inflatie had, dan is dat weer een prachtig voorbeeld van een totaal misleidende post die ertoe leidt dat werkelijk niemand jou of je intentie kan volgen. Het ligt echt aan jou.

 14. 34

  @33: Uit niets blijkt dat jouw #33 slaat op #8.
  Het mag zijn dat olieprijzen een invloed hebben op de industrie, maar het is sec niet een bewijs voor inflatie.
  Jouw reactie aan Bismarck is ook weer een pareltje. Je hebt zelf de definitie gegeven van inflatie. Dus jouw antwoord aan hem wordt door jouw eigen woorden geloochenstraft.

 15. 35

  @33: Nou nee, je had het over de prijsverandering van Brent olie. Dat heeft met heel veel dingen te maken, niet bepaald alleen met inflatie (en al helemaal niet álles met inflatie). Bovendien merkte ik al op dat de prijsverandering van het afgelopen jaar in het niet valt met de veranderingen over de twee jaar daarvoor.

  Nogmaals, als je meent dat #8 een mooie invitatie is om het eens over inflatie hebben, dan zit je er goed langs. Ik adviseer je dringend om eens bij jezelf te rade te gaan over de afstemming van doel en inhoud van je reacties, want dit is niet bepaald de eerste (of twintigste) keer dat daar zo’n mismatch tussen is.

 16. 37

  Wanneer een klant dankbaar is. Lees haar getuigenis …..
  Am Shole Kakhaz, ik wil mijn prachtige getuigenis delen over hoe ik mijn echtgenoot van mijn leven terug heb gekregen, ik wil de mensen in de wereld vertellen dat er een echte spellaster is en krachtig en echt is. Zijn naam is Dr. Akobe Okakagbe spellaster, hij heeft me onlangs geholpen mijn relatie met mijn echtgenoot te herenigen die mij dumpte. Toen ik contact had opgenomen met Dr.Akobe Okakagbe, schoot hij een liefdesspell voor mij en mijn man die zei dat hij niets meer te maken heeft met mij Belde me en begon me te bedelen. Voor iedereen die dit artikel leest en hulp nodig heeft, kan dr. Akobe Okakagbe ook allerlei soorten hulp bieden zoals het herenigen van huwelijk en relatie, genezing van alle soorten ziekten, hofzaken, zwangerschapspellen, wij zijn Nu heel erg blij met onszelf. Akobe Okakagbe maakt hem in staat om te beseffen hoeveel we van elkaar houden en nodig hebben. Deze man is echt en voor goed. Hij kan u ook helpen om uw gebroken relatie te repareren. Ik had mijn man terug! Het was als een wonder! Hij wilde plotseling naar de huwelijksbegeleiding gaan en we doen heel erg, in ons liefdesleven. Contact: (akobemagicspell@gmail.com) of +2348054662252 of +2348142307304

 17. 38

  Hallo vrienden, ik heet JASON GRAY uit Groot-Brittannië, ik wil het geheim en het verhaal van mijn rijkdom vandaag aan het grote publiek delen omdat ik deze kans benut om te helpen en uit te gaan naar de jongeren, jongeren en vrouwen van het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld, die financiële moeilijkheden en problemen ondervinden en als gevolg hiervan allerlei misdaden zoals roof en drugs begaan en zelfs in zelfmoord belanden of hun leven verspillen, terwijl u mijn verhaal leest en mijn instructies al uw financiële problemen en problemen zullen vandaag tot een einde komen.
  Ik was erg arm en kon nauwelijks voeden. Ik heb allerlei harde arbeid en harde banen gedaan om alleen te verdienen, mijn maat lachte op mij en het leven was zo miserabel en op een punt dat ik zelfmoord had gepleegd, tot een trouwdag zag en lees een bericht op het internet over de INDIA CHURCH OF MAGIC, ook wel SOLUTION TEMPLE genoemd. Ik contacteerde hen en vertelde ze al mijn problemen in het leven en ze vertelden me dat ik me helemaal niet hoef te maken, dat alles goed is en dat al mijn moeilijkheden voorbij zijn, twijfel ik nog steeds omdat ik verhalen heb gehoord over mensen die op internet zijn gekweld, maar ik gaf ze hebben allemaal mijn vertrouwen omdat het leven zonder geld zo goed is als dood, ik zou liever sterven dan om arm te blijven, ik ben arm geboren, maar ik zal niet sterven arm omdat ik vastberaden ben om rijk te zijn en op dat moment van mijn leven zou ik doe alles om succesvol te worden en ik heb ze al mijn vertrouwen gegeven. Ze werpen een rijkdom voor mij en tot nu toe weet ik niet hoe ik zo rijk werd geworden omdat geld begon te stromen en ook roem kwam. Zoals ik nu schrijf, heb ik niet alleen geld maar ik ontmoet en bespreken met de top politici hier in India, omdat de meesten ook dit doen om geld te verdienen. Wil je vandaag rijk worden en zeer bekend en populair worden, dan is dit jouw kans, neem contact op met de INDIA CHURCH OF MAGIC TODAY op …… churchofmagic1@gmail.com U kunt ook de website van de INDIA-KERK bezoeken OF MAGIC op http://churchofmagicindia.simplesite.com/

  1. WIL JE ONZE BEDRIJVEN WORDEN TE GROEVEN?
  2. WILT U RICH WORDEN?
  3. WILT U FAME?
  4. ZIEN U WEALTH?
  5. WILT U EEN FINANCIEEL PROBLEEM UITSLUITEN?
  6 WILT U ALLE SCHULDEN OF LENINGEN WISSEN?
  7. WILT U GEBRUIKT?
  8. WIL je je terugkeren terug krijgen?
  9. WIL U ONLINE LOVERS OF LENEN OF ENIGE DOUBLE IN UW LEVEN CONTROLEREN EN VERIFICEREN?
  10. ZIJN U BESCHERMING VAN UW VIJVEN EN DE EVANGELIJKE ONES
  11. WILT U WORDEN GEBRACHT VAN ONGELIJKHEID, ZIEKTE OF ZIEKEN
  12. WILT U OM DE ONDERNEMING TE BOVEN?

  Breng dan niet contact op met de INDIA CHURCH OF MAGIC op onderstaande gegevens als u in uw leven problemen of problemen heeft, zeker dat zij u zullen helpen.
  Email: churchofmagic1@gmail.com
  Website: http://churchofmagicindia.simplesite.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren