Rupert Murdoch roept op tot verdraagzaamheid en tolerantie

Geintje

Maybe most Moslems peaceful, but until they recognize and destroy their growing jihadist cancer they must be held responsible.

Let vooral op dat woordje “most” achter “maybe”. Ik ben niet de enige die van verbazing achterover slaat.

Oh good, Rupert Murdoch has waded into the Charlie Hebdo debate. I was wondering what an outdated, bigoted, sociopath might make of it all.

Als het niet zo verschrikkelijk hypocriet was van iemand die als geen ander verdeeldheid en haat weet te zaaien zou het best geinig zijn.

For the record – ik distantieer me hierbij van de onverdraagzame haatzaaiende propaganda waar Rupert Murdoch zijn leven en imperium op heeft gebouwd. Zoals een twitteraar zegt:

In the same way that you must be held responsible for ordering the hacking of the voicemails of dead school children?

 

Open waanlink

 1. 2

  @1: Bewijst alleen maar dat die gast compleet rassen-neutraal is. Hij ziet de verschillen gewoon niet. Een ideaalbeeld waar we allemaal naar zouden moeten streven.

  /sarcasme

 2. 3

  Wow, zou eigenlijk een open draadje wensen waarin eenieder verhalen van oprechte liefde en medemenselijkheid uit de stal van Murdoch kunnen posten. Dat wordt dan een open draadje met lekker veel ruimte :)

 3. 4

  ‘misschien zijn de meeste PVV’ers vreedzaam, maar tot ze de groeiende extreemrechtse kanker hebben herkend en uitgesneden zijn ze net zo verantwoordelijk voor Utoya.’

  /woedende PVV-ers in 3,2,…

 4. 13

  @10: Negeer hem, hij jut op omdat hij ruzie wil. Hij is nieuw rechts, hij jent, treitert en heeft 15 jaar de tijd gehad om zijn beweging op te laten groeien tot eentje waar je normaal mee kan discuseieren. Nee, het slachtofferrollertje was veel leuker..en dan net zo lang jennen tot jij boos word en dan weer janken jammeren en blèren dat je boos bent geworden.

  Dan demoniseer je hem en begrijp je hem niet. Gewoon elk dreigement van hem terug dreigen laat hem maar boos worden, na 15 jaar hem zijn dreigementen en beledigen te hebben ondergaan mag je de nieuw rechtse kloothommel best terug dreigen. Roep hem maar op zijn bluf, maar neem hem niet meer voor serieus aan.

  Als je dat laatste doet gaat hij ouwehoeren, je het bloed onder de nagels vandaan halen en je boos maken.. want met respect kan een “Anton” je niet behandelen. Hij vind rellen en slachtoffergedrag gewoon veel te leuk :).

 5. 14

  @10: Aboutaleb inderdaad als enige. De rest van de belangclubjes heeft even aangekeken welke kant het opging en toen hun obligate uitspraakjes gedaan.

  Nogmaals open je ogen.

 6. 18

  Dat mensen uberhaupt nog serieus ingaan op wat bangerik Anton allemaal opschrijft. Typisch een exponent van domrechts: schreeuwerig, fact free en vooral bang.

 7. 19

  Het is crisis. Mensen met veel spaargeld zijn bang het kwijt te raken. Mensen met een baan zijn bang de baan kwijt te raken. Als dat nou het ergste was dat kon gebeuren.

  Edit + Waarmee ik maar wil zeggen dat we niet bang moeten zijn.

 8. 22

  Kijk, zo rolt Anton. Ze hebben zich niet uitgesproken, en als ze zich uitgesproken hebben is het obligaat, voor de schone schijn.

  Wel eens van een cirkelredenering gehoord, Anton?

 9. 26

  Als gematigde moslims zich uitspreken worden ze neergemaaid, net als de tekenaars van Charlie Hebdo. Maar kijk gerust weg hoor!

  http://blogs.mediapart.fr/blog/olivier-tonneau/110115/charlie-hebdo-letter-my-british-friends

  ‘France has a long tradition of secular Islam, fully compatible with the laws of the Republic, but at war with fundamentalists. In the nineties, the Paris Imam was shot by fanatics whose violence he denounced; more recently, the Imam of Drancy, who expressed displeasure with Charlie Hebdo’s cartoons but firmly denounced the fatwa issued against them by Al Quaida, was himself condemned to death by the terrorist organization and is living under the protection of the police.’

  En o jee, ook hier wegkijken!

  http://www.rawstory.com/rs/2015/01/46-examples-of-muslim-outrage-about-paris-shooting-that-fox-news-cant-seem-to-find/

 10. 27

  @26: NIemand kijkt weg, maar ga je nu werkelijk beweren dat we met idioten rekening moeten houden? Dacht het toch echt eventjes niet.

  Idioten pak je aan, je gaat ze niet faciliteren. Maar ja ik ben dan ook wat ziek van de woorden de me in de mond gedouwd worden door de Antonnen van de maatschappij. Ik moet Iran niet, en hem Iran nog nooit gemogen. Saudie Arabië net zo, toch word me elke keer verweten dat ik fan ben van bijde omdat ik niet elke Moslim aanreken wat daar gebeurt.

  Maar ja dat is dan al weer wegkijken zodat mensen zich weer een slachtofferrolletje aan kunnen meten aan de rechter kant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren