Rosenthal haalt weer streep door kritische tekst jegens Israel

Rosenthal haalt weer streep door kritische tekst jegens Israel

Open waanlink

 1. 3

  [ ]Rosenthal wil niet inhoudelijk op de kwestie ingaan: “We hebben als ministers een keurige verklaring uitgegeven. De verhoudingen tussen en met mijn collega-ministers is als altijd voortreffelijk”. Rosenthal blokkeerde in september in de VN-mensenrechtenraad een gezamenlijk EU-standpunt dat te kritisch over Israël zou zijn. Duitsland, Groot-Brittannië en Frankrijk zouden zich hebben gestoord aan de Nederlandse bemoeienis van deze week[ ]

  Maar “de verhoudingen zijn voortreffelijk”hoe blind kun je zijn ?En dan zijn er nog mensen die durven beweren dat we capabele bewindslieden hebben.

 2. 9

  Wat een flauwekul, hij is toch al (mede) aan de macht? En er is een goede kans dat hij daarbij gesteund/gedoogd wordt met de steun van (burgers van) het land dat hij zo graag steunt; we weten nu nog altijd niet waar die jongens hun centen vandaan krijgen. En waarom zou je een burgeroorlog ontketenen als je die niet nodig hebt?

  Maar misschien was Seyss-Inquart een betere vergelijking geweest.

 3. 11

  Tis een hele rare, dat sowiso; dat lulletje rozenwater.
  De opstelling van BV holland,is helaas,niet beperkt ,tot deze kwast.
  En hoe het buitenland tegen ons aan kijk, wordt hier zeer kernachtig beschreven.Ik vind dit ook al lange tijd onvoorstelbaar..die koers t.o.v het buitenland. Ongelofelijk. schaamteloos arrogant; de wereld draait om bv holland; Tot de grieken toe; We winst op wilde maken (aldus jager rutte etc)

  En dat met onze bedorven export; van verrot besmettingsvlees vol antibiotica,tot q koorts,tot een kom-kommer. BV holland export land.Niet lang meer ,als we zo door gaan. De houding beleid prioriteit;het is om je letterlijk dood te schamen; Helaas.
  Hedwig polder gelieg en bedrieg, is daar maar 1 minitieus voorbeeld van.
  We worden uitgekotst ,en zeer terecht; ONBESCHOFT gewoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren