Okay, nog een speciale waanlink voor GeenStijl-reaguurders dan…

Okay, nog een speciale waanlink voor GeenStijl-reaguurders dan…

Open waanlink

 1. 9

  Zuigt wel dat je een ban hebt ramm, hoop dat je snel weer terug bent. Denk trouwens dat ze de verkeerde gebant hebben. Ik zal de naam niet noemen maar er was er eentje gisteravond die ver over het randje heen zat en jij was het niet.

 2. 10

  Hee ik kan reageren op een links blog. Eens kijken hoe dat voelt. Iedereen is hier vast heel aardig voor elkaar. Hoi allemaal!

 3. 19

  @ korreltje: Wat is vlunkie?
  @ korreltje: Je bent er wel achter dat we nu verstopt in de damestoilet van een linkse salon staan te reaguren? Harige oksels en zo. Geen worteltje voor mij thx.

 4. 21

  @progressief 00:06 Ik zal wel weer iets missen maar ik heb geen reactie gehad of opgemerkt. Behalve dan de edit mbt het ge-OH in de nacht (niet bij mij die edit btw. Ip ban en all.
  Is m’n eerste.

 5. 26

  @bottehond 00:10 Heb een paar sorry’s achtergelaten en een paar why ? ’s but to no avail, thats why I’m telling you this sorry tale.

 6. 27

  GU@geenstijl.nl voor unban en uitleg. Ik heb nog een dagje op mijn ban-rekening courant staan. Die mag je in ieder geval al hebben.

  “””
  Beste GU,

  Mail voor unban (zie onder). Aangezien ik een dag te laat ben, mag mijn volgende ban een dag korter?

  Alvast dank. Zal het niet meer doen en zo.

  progressief.
  “””
  (geweldig dat editen)

 7. 28

  Ik denk echt dat het een foutje is, onze geliefde relnicht had een groot aantal vlunkie’s en het is onmogenlijk dat ze hem daarvoor geen ban gaven. Ik geloof dat seven al aan hem vroeg of hij met zijn afscheidstour bezig was.

 8. 29

  Ik ga ook even Marokkanen stigmatiseren, een neger in elkaar trappen en de Hitlergroet brengen aan een volle kroeg.
  Ik ben natuurlijk wel een echte Geenstijl-Reaguurder.

 9. 35

  Rammstein:
  serieus: heb je niets met kogels en muren gepost? Ik weet jouw stijl niet, maar daar worden ze tegenwoordig nogal zenuwachtig van.

 10. 36

  @progressief 00:18 Het enige wat ik kan bedenken is dat Framoes vroeg wat ik doe voor de kost en aangezien hem dat geen reet aangaat zei ik : wietteelt.
  Is dat fout ?

 11. 42

  @koerbagh 00:22 Klopt, heb ik gelezen, heb ik sorry voor gezegd, maar de hele nachtploeg fladdert rond muv mij, dus er moet iets ergers zijn.

 12. 43

  Of is de hele nachtploeg -weggejorist en opgerot- ?

  Een soort massa Joris a la Amerikaanse auto industrie.

  -edit: die offtopic nachtelijke commentvervuiling zijn we zat-

 13. 45

  Voel me wel in mijn hum hier met mijn nick. Geen vooroordelen meer. “dat snappen progressievelingen toch niet”. Een soort van thuiskomen. Was GeenStijl een intermezzo op mijn pad naar de kruidenthee?

 14. 46

  Paaps kerel, je wijntje staat op de bar, danwel aquarium. Of was het nou het damestoilet?
  Altijd lastig, zo’n nieuwe kroeg…eh progressief waar had je nou ook alweer gezeken zei je?

 15. 49

  @ SlamGrunn | 13 December 2008 | 00:27
  Not to worry, dat is gewoon droge witte wijn. Behalve als mijn edit binnen twee minuten iets anders zegt.

  Ben ervan overtuigd dat ik tegen de bar aan zeek, maar kan heel geen bar meer vinden in deze salon.

  -edit: fuck, laat die wijn zitten. Ik vertrouw hier niets meer. Behalve de oprechte intenties van het salonvolk. Geschikte lui trouwens, had ik dat al gezegd?

 16. 52

  @Ramm:
  Naar hoxha, G-U of joris? Of naar redactie? Het scheelt nogal. Niet elk mail-adres wordt even snel gelezen en behandeld. G-U is het snelst van het stel.

 17. 54

  @ progressief | 13 December 2008 | 00:29

  Wat heb jij buiten gerookt daarnet??

  (Voordeel van de twijfel dan maar… heb je nog een grammetje over?)

 18. 56

  @ Rammsteinchen | 13 December 2008 | 00:36
  Tsja dat hoor je dan. Probeer gelijk een generiek excuus te mailen.
  – sorry (of zo)
  – Tjibbe, ik bedoelde het niet zo
  – Er is sprake van persoonsverwisseling, je moet nattebaver hebben
  – Mag ik een dag korter ban, uit het tegoed van progressief?

 19. 57

  Als rammstein geband blijft wordt ik maar een vaste gast van sargasso.. Leuk log jongens..De server draait toch wel op groene stroom hoop ik?

 20. 62

  @ seven | 13 December 2008 | 00:39
  We hoeven niet bang te zijn off-topic te geraken hier, aangezien het topic GeenStijl-reaguurders is.

 21. 64

  Sargasso heeft wel tot doel internet te gebruiken om goede discussies op gang te brengen en intellectuele processen tussen mensen te bevorderen.

  (…) willen we aandacht geven aan nieuws dat terzijde is geschoven door de traditionele media, informatieve stukken schrijven over wetenschap, politiek of cultuur alsmede wat te doen aan vroeg-Ming dynastie fetishisme.

  Het IS een kopie van GeenStijl!

 22. 66

  @Rammsteinchen | 13 December 2008 | 00:36:
  Lieverd, als ik het zou weten: ik zou het je vertellen. Ik weet het niet. Ik weet alleen dat ik je mis en een goed woordje voor je heb gedaan.

 23. 71

  @ progressief | 13 December 2008 | 00:40

  Hmm..Hans Dorrestein is er eerder op de avond samen met Katja Schuurm..eh..Römer al vandoor gegaan met de vis; het wier is verpieterd door uri..eh..witte wijn; zie slechts nog blauwe pillen op de bodem liggen. Beetje te (waan)link als je het mij vraagt…

  Ober!

 24. 75

  SlamGrunn | 13 December 2008 | 00:48

  Uit je opsomming begrijp ik dat alleen dat linksdraaiende zeewier als verdachte overblijft, verder niets out of the ordinary.

 25. 76

  Zo ik ben in staking todat dit gelul opgelost is. Ik ga niet mijn intellectuele gave aanwenden voor een site die ramm bannt en zijn nachtploeg afblaft…

 26. 79

  Repulse heeft wel een punt. Jarenlang een nachtploeg laten ontstaan en vervolgens doen alsof dat als donderslag bij heldere hemel is ontstaan en het de grootst denkbare zonde is. Fuck dat!

 27. 80

  Ik wist dat jij al snel terug was, heb de afgelopen tijd op kheriheb gereaguurt. Jouw ban was volgens mij ook onzin, net zoals die van ramm nu. Die twee dingen plus een zeikcomment over de nachtploeg irriteren me mateloos. Dus het ligt er aan wat gs gaat doen of ik weer ga commenten.

 28. 83

  @progressief | 13 December 2008 | 00:51

  Linksdraaiend heb ik enige jaren geleden reeds opgegeven…verder wel een leuke salon.

  Ga een steegje verderop kroep’n, zie je in het Pakhuis?

  *roken gaat*

 29. 90

  Ik heb net nog op een andere laptop gekeken waar ik gisteren van commentte op gs. Ik heb gs reaguursels in cache tot 1:40 (niet op f5 drukken… ) daarna ben ik verhuist van kantoor naar de slaapkamer met een ander notebook. Ik zie niets staan wat jij hebt geschreven (tot 1:40) wat verkeerd is.

 30. 93

  Had deze spermatozoön er net schik in gekregen en alhier genoeg moed bijeengeraapt om bij de buren een zwitsalkopje op te gaan halen…

  …om er achter te komen dat zijn vader hem al voor is geweest. :(

  * drukt peuk uit en gaat nieuwe nick verzinnen *

 31. 94

  Ik hang mijn toetsenbord voor vanavond aan de wilgen. Hoop dat de soep niet zo heet gegeten wordt, anders is sargasso altijd nog een valide optie.

 32. 97

  @Progressief: Ik weet het nog net zo niet hoor. De enige reden waarom hier nu kunnen zitten is omdat Sargasso ‘locals’ nu bij de Miljonairs-Fair zijn om auto’s te bekladden. Zie het zo voor je: We zitten in kraakpand Vrankrijk, in de kantine zitten alleen maar krakers en ineens komt er een gezelschap in maatpakken binnen dat als eerste roept “euber, doet u uns mear een glaesje bubbels, en niet doeur een neger laten inschenken ok? We willen hier geen aiwds.”

  Zoiets, maar dan nog erger.

 33. 98

  @Wim Heitinga | 13 December 2008 | 01:12

  Mogge Wim. Gaat wel. Pas je wel een beetje op voor dat blauwe grut op de bodem? ’t Is net als met Duvel.
  Oh, en vergeet de toiletjuffrouw geen kwartje te geven…

 34. 100

  *gaat als een zuigvis over de bodem voordat Truus Heitinga binnenkomt.

  Het beste aquarium deze maand! Waar zijn de grote vissen gebleven?

 35. 101

  Dit is de echte Wim Heitinga. Alle andere Heitinga’s zijn bedriegers en charlatans. Dit is de enige echte. Wil die bedrieger van Truus Heitinga afgaan, anders zwaait er wat!

 36. 102

  Rammsteinchen | 13 December 2008 | 01:12
  Bye bye Same time, same place.

  @all als het echt mis gaat ik heb nog wel een leeg blog waar in noodgevallen gepost kan worden sevenxseven.wordpress.com

 37. 104

  @ beide Wimmen:

  Laat Truus het even zèlf bepalen!
  Zeker nu één van jullie net over de bodem van het aquarium is gegaan moet dat niet zo’n lastige keus voor mevrouw zijn…

 38. 106

  Dank voor het verpozen, ik laat niet de dozen etc. etc.
  Voordat de druk er hier af gaat, spoed ik mij maar eens naar de uitgang. Au revoir.

  * ejaculeert naar de buren en hoopt op voorspoedige bevruchting aldaar -plop *

 39. 107

  je hebt dan toch het idee dat je ff de kroeg in mag maar dan wel op de rokers-plek zeg maar. Buiten. Ach. Het idee is leuk Carlos. Soort van uitgenodigd worden op een reaguurdersparty bij de concurrent. Maar om nou hier een statement te maken dat Geenstijlers malloten zijn. Kweenie. Ja. Dat klopt wel toch.

 40. 108

  Nu is het over met de pret!

  Elke dag staat mijn zooon huilend voor de deur. ‘Pap, ze doen het weer, die vuile k@^&€rhonden van GeenStijl”.
  De blik in zijn ogen, die totále ontreddering. In mijn armen rust dan een hoopje verdiet, elke dag weer ziet hij hoe zijn identiteit verkracht wordt door een stelletje rechts populistische gifslangen. Hij voelt zicht vies, o god hij voelt zich zo vies. Hij gaat wel 6 keer per dag onder de douche waar hij dan met een waas in zijn ogen wel drie uur over één plekje kan doen. Pappa, zegt hij dan, ik heb het gevoel dat ik ben mislukt in het leven. Waarom kiezen ze altijd mij? Wat heb ik misdaan? Heeft God mij dan niet meer lief?

  Nou goed om een lang verhaal kort te maken, hou aub op met dat ge-ikbenWimHeitinga dat zou mijn iig een hoop gezeik besparen. Dank u!

 41. 109

  Toch bizar dat het sbs6 gepeupel wat hier reageert zich tot de hard core van GS rekent terwijl de ware originals al lang daar zijn vertrokken..
  Tevens is moi trotse bezitter van 3 semi en 1 definitieve perma ban Award op GS, iets wat mij hier tot op heden nog niet is overkomen.
  Commercie maakt meer kapot dan je lief is.

 42. 110

  @Hemaworstje:
  Dat komt omdat je een lul bent en heeft met GS of Sargasso verder niet zoveel te maken. Hier val je tussen de andere lullen niet zo op, dat scheelt wellicht.

 43. 114

  Buigen als riet in de wind echte hemaworstje, ongeacht de geur van de wind. i.t.t. starre takjes, die breken. Dat is ‘het’ verschil.

 44. 119

  Nou sexyman #115, ik zou zeggen: probeer het eens?
  Wat wilde je kwijt over het onderwerp “seks met dieren”? Zijn het enkel onvervulde fantasieën of heb al IRL ervaring?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren