Nederlanders in den vreemde verzetten zich tegen afpakken Nederlanderschap door Donner

Nederlanders in den vreemde verzetten zich tegen afpakken Nederlanderschap door Donner (achtergrond)

Open waanlink

 1. 1

  Ik vraag me toch wel een beetje af hoe men in het buitenland tegen die hele fixatie op dubbele nationaliteiten in Nederland aankijkt. Ik kan me zo voorstellen dat menig diplomaat een buitenlandse equivalent van “knettergek” door de gedachten schiet, als ze van hun Nederlandse collega’s horen wat ons hier zoal bezig houdt.

 2. 3

  Wat is hier in godsnaam de reden voor? En deze minister wordt de nieuwe man van Raad van State? Dat wordt niet fijn. Wat een benepenheid. Dit is Nederland voor de Nederlanders.

 3. 4

  Als ik m’n andere nationaliteit verkrijg, dan gaat dat Nederlandse paspoort in een envelop naar Donner. Met wat andere stukken zoals m’n curriculum vitae, m’n blanco strafblad en een uitleg over hoe ik geen dag om de Nederlandse staatsruif heb rondgehangen. Maar die vent heeft toch geen geweten, dus laat maar zitten. Misschien doe ik er beter aan om wel de Nederlandse nationaliteit te houden, dan kan ik tenminste nog een tegenstem uitbrengen tegen dit soort onbenul.

 4. 8

  Nederland alleen nog maar voor hen die er geboren zijn en die niet willen bewegen. Ik voorspel de ondergang van dat NL binnen een generatie na de aanname van die wet.

  Overigens ga ik er nog van uit dat het parlement wijzer is dan Donner en zijn PVV-vriendjes.

 5. 9

  Dat kun je vergeten, want Donner en zijn vriendjes hebben heel simpel een meerderheid in het parlement. En een “wijs” parlement – wanneer heb je dat sowieso voor het laatst gezien?

 6. 11

  TERUGKRIJGEN VAN NEDERLANDS STAATSBURGERSCHAP.
  Behalve dat een nieuwe wet dual staatsburgerschap moet toestaan, moet het met deze wet ook mogelijk worden dat “echte” Nederlanders, dwz geboren van Nederlandse ouders en opgegroeid in Nederland, zonder meer zonder een bende poespas hun onvrijwillig afgenomen Nederlandse nationaliteit weer terug kunnen krijgen.
  -AA-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren