1. 2

  Nou die kant en klare pannekoeken die ze in de supermarkt verkopen zijn ook door een volautomatische machine gebakken en die zien er toch iets smakelijker uit. Waarom moet het nou weer een er als een mens uitziende robot zijn die zoiets doet? Dat is niet slim, het is juist dom om een robot dezelfde beperkingen mee te geven die wij ook hebben.

 2. 4

  @ anoniem

  Zo’n pannekoekenbakmachine is leuk als je echt alleen pannekoeken wilt, deze robot moet uiteindelijk natuurlijk ook sushi kunnen rollen, garnalen pellen en een perfecte medium steak bakken.
  Maar als ik zie met hoeveel gevoel hij een pannekoek omdraait gaat dat nog wel even duren ben ik bang.

 3. 7

  @4 ‘Moet uiteindelijk kunnen’ ja, deze robots kunnen elk maar één ding. En dan nog waarom zou zoiets benen en een hoofd moeten hebben? Alleen een mechanische arm die je in de muur kan schroeven is dan toch beter? Die dan dingen gewoon in de keukenmachine doet in plaats van een ingewikkelde robothand te maken die een mes moet vastpakken om daarmee iets te gaan zitten snijden. Nee ik zie het nog niet zo.

 4. 9

  @7

  Het antropomorfe uiterlijk neemt misschien wat angst weg en maakt het produkt dus beter verkoopbaar.

  Die keukenmachine met robotarm blijft beperkt tot de keuken, deze robot kan uiteindelijk ook een stofzuiger vasthouden of de baby in slaap wiegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren