Europese Commissie start juridische procedure tegen Nederland over de Hedwigepolder

Europese Commissie start juridische procedure tegen Nederland over de Hedwigepolder | Erfenis (wan)beleid Bleker kan ons miljoenen gaan kosten

Open waanlink

 1. 1

  De Belgen hebben er (zelfs voor hun doen) nog uitzonderlijk veel geduld mee gehad. Hoeveel jaar geleden was het ook al weer dat Nederland die ontpoldering (in een verdrag nota bene!) beloofd had?

 2. 3

  “Ferengi” and similar terms are Arabic names for European traders, or for Westerners in general. The name is likely derived from the Arabic word faranj or ifranj, or Persian farangi, meaning “Franks”.

  Laat Nederlanders en Belgen nou net Franken zijn.

 3. 4

  Oke, die polder onder water zetten en als de belgen de volgende de Schelde weer eens willen verdiepen dan gewoon een dikke vette NJET verkopen en als ze met een of ander verdrag uit 18 nog wat gaan zeuren dan gewoon zeggen dat de gehele verdieping en natuurcompensatie voor hun rekening komt, laten ze lekker hun eigen polders onder water zetten.

 4. 6

  Precies, met de Blonde Fascist aan het roer gooien we de grenzen dicht en alle niet-blanken eruit. Vervolgens gaan we op klompen lopen met ons rechterarm in de lucht en oja Swiebert komt terug op televisie, in zwart wit vanzelfsprekend. Het is een kwestie van geduld voor heel Holland Limburgs lult..

 5. 9

  +1 Ik heb ook nooit gesnapt waarom Nederland natuur moet compenseren terwijl de Belgen de Schelde willen uitdiepen.Wie wil zijn haven nou beter bereikbaar maken? Zet je eige polders onder water

 6. 10

  De Belgen hebben hun deel van de polder al lang onder water gezet (ja ook de Belgen hadden hun deel van de rekening opgepakt, ook van de kosten van het uitdiepen trouwens). Dat was ook allemaal voorzien in dat verdrag van 18 nog wat. Dus helaas, jullie bazelen.

 7. 13

  Het is een kwestie van geduld, rustig wachten op de dag dat de Maas heel Limburg vult. Nog beter dan Limburgs lullen, is geen Limburg (en vooral de politici die daar vandaan komen) meer hebben.

 8. 17

  De constatering dat een deel van de nl bevolking op deze wijze denkt, in totale nietszeggendheid. We zullen het ermee moeten doen, ook rond de komende verkiezingen.

 9. 18

  Nietszeggend is de opmerking van Anton dat Nederland de EU uitmoet vanwege de Hedwigepolder. Systeemhaat zonder enig zinnig alternatief dat is nietszeggend. Tien jaar populisme heeft laten zien dat niets helpt tegen deze nietszeggendheid. Kapot gaan we toch wel, dan maar met een beetje lol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren