1. 1

  Toch jammer dat iemand van het allooi van Gordon met een lompe opmerking een onderwerp helemaal dood kan slaan dat wel wat meer aandacht verdient, al helemaal bij de commerciële zenders, waar een groot deel van de Nederlanders s’avonds toch op afstemt.

 2. 2

  Het programma heb ik niet gezien, en het werk van mevrouw ken ik niet. Maar op basis van het stukje achter de link ben ik vanaf nu fan van haar.

  En minder coke snuiven is altijd een goed idee.

 3. 3

  Ik keek voor het eerst en jawel, meteen zitten Geer en Goor er ook met hun snufferd vooraan. Dat was dus meteen de laatste keer. RTL Boulevard met een intellectueel sausje zit ik niet op te wachten.

 4. 4

  Gordon is een debiel met het verstand van een erwt. En daarbij een enorm grote aandachtsjunk. Ik zou uit principiële overwegingen überhaupt geweigerd hebben om met die man aan een tafel te zitten. Je weet van te voren dat hij gaat ontsporen en anderen daarbij betrekt.

 5. 6

  @1: dat het onderwerp meer aandacht verdient, daar ben ik het helemaal mee eens. En inderdaad: zeker op de commerciële zenders is de aandacht voor het onderwerp eigenlijk veel te klein.

  Aan de andere kant: wat verwachten we dan? Commerciële zenders. Mensen die er belang bij hebben zo veel mogelijk over je te weten te komen, zodat ze zo veel mogelijk bagger over je uit kunnen storten gerichte reclame aan je aan kunnen bieden… Zal ik je wat zeggen: Goor en Geer zaten daar om er voor te zorgen, dat dat onderwerp niet echt aan de orde zou komen. Daar worden ze voor betaald.

 6. 7

  @2: “Maar op basis van het stukje achter de link ben ik vanaf nu fan van haar.”

  Zullen we dan maar een club oprichten?

  Misschien moet deze dame eens kijken of ze niet in programma’s van een wat beter gehalte haar ei kwijt kan. Ze heeft een sympathieke manier om haar verhaal te doen.

 7. 8

  Als je naar het filmpje kijkt zie je dat juist Ancilla steeds door iedereen heen zit te lachen. Ze neemt niemand aan tafel serieus. Dit laat ze ook zien door haar tokkie opmerking over coke.

 8. 12

  Denkend aan televisie, zie ik een generiek groot formaat achterwerk, waar voortdurend ontlasting uit spuit, over miljoenen onderuitgezakte kijkers. Verbaasd over zoiets smerigs, is de reactie dan dat het zo lekker warm is.

  Bepalend voor het succes van iets, of iemand, is de mate waarin het publiek zichzelf herkent in datgene, of diegene. Het boertige, ongenuanceerde, ongefundeerde en opportunistische gebalk van Gordon c.s. is de spiegel waar die miljoenen onderuitgezakte kijkers zich graag in terugzien. Privacy is voor hen vooral een moeilijk woord. Gordon c.s. willen niet weten dat zijn cocaïnegebruik een verzwegen, maar toch publiek geheim had moeten blijven, dankzij het zelfde principe van privacy. We mogen alles van hem weten, behalve dat hij een gedegenereerde junk is.

 9. 13

  @12: Dat is een zware belediging voor originele gedegenereerde junkies, vergeleken worden met zo’n nagemaakte .
  Iedereen matigt zich maar een oordeel aan over gebruikers ,terwijl de meesten geen idee hebben waar ze over lullen.

 10. 15

  @1: Het is jammer dat hier alleen maar oude rukkende mannetjes reageren want iedereen kan zien dat ancilla in dit filmpje falend was. Ze kon niet winnen met argumenten en toen viel ze uit haar rol. Zij hoort niet thuis op televisie.

 11. 16

  @15: Types als Gordon horen niet op televisie,althans niet in een land dat zich tot beschaafde landen rekent .Argumenten heb ik dat figuur niet horen gebruiken,er kwam alleen wat primitief en storend gebrabbel uit dat vissemondje.
  “Oude rukkende mannetjes”?,het moge duidelijk zijn dat jij je van hetzelfde soort woordgebruik bedient als die gilnicht en bovendien niet wordt gehinderd door enige kennis inzake de varieteit aan reageerders op Sargasso.
  Hoogstwaarschijnlijk hebben we hier te maken met een liefhebber van deze “volkszanger”.Onderscheidingsvermogen is ver te zoeken iig.

 12. 17

  @15: toch wel een beetje zielige reactie, hoor, om hier als mosterd na de maaltijd te komen melden, dat ‘iedereen kan zien dat’, terwijl het toch al lang duidelijk is, dat de meningen daar over minstens verdeeld zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren