Altijd al willen weten wie achter GeenStijl zit? Platgelegd anti-GS blog weer terug

Altijd al willen weten wie achter GeenStijl zit? Platgelegd anti-GS blog weer terug

Open waanlink

 1. 5

  Dat mensen zoveel tijd steken in een website/omroep van debielen, voor debielen. Laat ze schelden terwijl je ze keihard negeert. Hebben deze mensen soms ook staan terugroepen naar de pestkop op het schoolplein toen ze nog kind waren? Gewoon doen wat je toen ook had moeten doen: uitlachen en weglopen.
  Die Geenstijlers zijn volwassen pestkoppen: intens treurig, inhoudsloos, kinderachtig en sneu. Zonde om daar zoveel van je tijd aan te besteden.

 2. 6

  Daar zou ik het op zich mee eens zijn. Maar het probleem is dat die volwassen pestkoppen invloed hebben. Dus het is wel degelijk nodig tegengas te geven.

 3. 7

  voor debielen, wellicht. Van debielen, ik meen van niet. De kassa is de massa..daar is de Aldi (mijn winkel btw) groot mee geworden. Postst zoals die van Peter Verhaar vind ik verhelderend en die van Pritt taalvernieuwend.

  Maar nogmaals, altijd willen weten?..Nee.

  Voordat ik weer eens wat over mij heen krijg gegoten. Bij Geenstijl noemt men (pritt) mij Sargasso-boy.

 4. 8

  Er wordt naar geluisterd omdat serieuzere media naar ze luistert en Geenstijl en companen daarmee min of meer bestaansrecht geeft. Keihard blijven negeren, pestkopjes gedijen nu eenmaal op op aandacht of een reactie. Als je ze dat ontzegd, gaat de lol er echt wel op een keer vanaf. Maar nee, men geeft ze al jarenlang aandacht en zie waar dat toe heeft geleid.

 5. 10

  Ach boycot organiseren is zo’n groot woord. Maar ik weet wel graag welke namen er achter de pseudoniemetjes schuil gaan, zodat ik zeker nooit zaken met ze doe of ze uit de brand help als ik ze irl tegen het lijf loop. Sommige mensen verspelen dat tegoed bij mij nu eenmaal.

 6. 11

  Eens met Olav (09). Dat spul krijgt aandacht omdat er genoeg lui zijn die dat zinloze getreiter fantastisch vinden. Met keihard negeren bereik je niet veel. Heel mooi initiatief dus, dat blog. En de Wall of Shame-stukjes van Wiggers en Blokma doen waarschijnlijk wel pijn, getuige de eerdere poging om het blog plat te leggen. Leuk koekje van eigen deeg.

 7. 13

  Als je al bijna 9 jaar mensenlevens kapot maakt ‘gewoon omdat het kan’ dan moet je niet gek opkijken als je een keer de bal teruggekaatst krijgt. Het openbaren van de miezerige leventjes van geenstijl redacteuren kan er aan bijdragen dat ze in de toekomst minder vaak over de schreef gaan omdat zijzelf nu ook iets te verliezen hebben. Het maakt de strijd gelijkwaardiger. Kudo’s dus voor dit initiatief.

 8. 14

  @12 Jou vinden we wel in het telefoonboek bij de L? Ik heb in mijn rl honderden mensen geholpen, die ik op generlei wijze verplicht was. Dat is een keuze die ik anders zal maken als er ooit zo’n roze mannetje bij me aanklopt.

 9. 16

  Helemaal eens. Maar zoals ze zelf onderaan het laatste blog verklaren doen ze dat niet, want ze zijn de bedreigingen zat. Bedreigd worden voor een mening. Kut voor ze he? Die meninghaters.

  Hoorde dat je voor een blogje schrijft dat veel waarde hecht an vrijheid van meningsuiting. Misschien kan je wat voor ze betekenen!

 10. 18

  Tja als we dat eens wisten. Voorganger van dit blog was hierendaareenbui. Dat was ineens uit de lucht, gehacked zo te zien. Nu wil ik onze roze vrienden nergens van beschuldigen, maar ze hebben er in het verleden weinig moeite mee gehad om anderen te hacken (zoals Sargasso) als die bijvoorbeeld wat tegengas gaven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren