Donald Trump strikes again

Op verzoek van reageerder Sjap die overeenkomsten in politieke denkbeelden en haardossen ontwaart:

The Donald laat weer eens van zich horen

Zelf denk ik dat de truckendoos van Donald Trump zo langzamerhand wel leeg moet zijn. Het enige dat hij nog kan voorstellen zijn interneringskampen voor moslims. Oh nu ik er aan denk ……

 

Open waanlink

 1. 2

  Ik ga die mafkees pas serieus nemen mocht hij, indien de nog gekker zijn dan ik dacht, tot president gekozen worden.
  In dat geval moeten we maar meteen de diplomatieke betrekkingen verbreken ook.

  Waar het de laatste link betreft:
  “U.S.” lijkt meer op “I.S.” dan men oppervlakkig zou denken.
  Voorlopig maar geen visum aanvragen:
  Wordt toch afgewezen ;-)

 2. 3

  @2:

  Ik ga die mafkees pas serieus nemen mocht hij, indien de nog gekker zijn dan ik dacht, tot president gekozen worden.
  In dat geval moeten we maar meteen de diplomatieke betrekkingen verbreken ook.

  Dat zal onze minister van buitenlandse zaken Martin Bosma, die van het kabinet Wilders I, natuurlijk niet doen.

  Ik bedoel, ik wil je niet bang maken maar we hebben in Nederland ook goed op te passen met waar de knotsgekke bevolking op gaat stemmen. Voordat we al te zelfvoldaan gaan doen richting de Amerikanen…

 3. 4

  Is het niet een vooropgezet plan? Een idioot als Trump zoveel aandacht geven waardoor de andere gekken ineens zo gek niet meer lijken?..

  Of blijkt de film Idiocrazy straks profetisch?..

 4. 5

  @4 Ik heb juist heel sterk het tegenovergestelde gevoel. Het misogyne, lompe en ronduit racistische karakter van Trump waarbij hij de afgelopen week zelfs Joods-Amerikaanse organisaties tegen zich in het harnas wist te jagen (na eerder de latinos te kakken te hebben gezet), lijkt af te stralen op de hele Republikeinse Partij. Jeb Bush verkoos vorige week nog Trump boven Clinton.

  Tenzij er hele heftige aanslagen komen of andere onvoorziene zaken verwacht ik eigenlijk dat deze Trump een geschenk uit de hemel voor de campagne van Clinton zal blijken te zijn. Het kan natuurlijk ook nog zijn dat er een revolte in de Republikeinse partij uitbreekt en Trump wordt verwijderd, maar hoe dat electoraal winst kan opleveren zie ik ook niet.

  Tenslotte zouden de Arabische vrienden kunnen besluiten dat Trump het te bont heeft gemaakt en de oliekraan dichtdraaien. Dat zal de Republikeinse zaak ook geen goed doen lijkt me zo.

 5. 13

  En 65% van de republikeinen ( de mensen die op m moeten gaan stemmen) is het met Trump eens. En dat wist Trump natuurlijk al anders doet hij niet zo een uitspraak. Het verschil is dat de andere politici het niet kunnen maken in hun politieke leefomgeving en Trump heeft daar geen last van.

 6. 14

  @13: Tijdens de echte verkiezingen heeft ie aan de Republikeinen niet genoeg. Dan moet ie ook onafhankelijken en/of Democraten overtuigen (en daarnaast meer dan 65% van de Republikeinen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren