1984 op nr 1 best verkochte boeken bij Amazon

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Hoe zou dat nu toch komen?

Open artikel

Reacties (3)

#2 AltJohan

De oppositie willen de benoeming van Trump zoveel mogelijk dramatiseren. ;-) Vandaar dat ze 1984 pushen.

Trump heeft ook een enorm gevoel voor drama, dat helpt ook ;-)

#3 Lennart

@2: AltJohan, een woord van waarschuwing. Trump gaat de komende tijd steeds ergere dingen doen. Dat waarschijnlijk zelfs sneller dan je denkt. Het muilkorven van ambtenaren en wetenschappers is nog maar het begin.

Het gaat dus steeds moeilijker worden om achter hem te blijven staan. Je zult steeds meer moeten draaien, liegen, etc. Zeg nu zelf: het idee, dat de oppositie tientallen miljoenen dollars zou uitgeven om een bepaald boek weer tot bestseller te krijgen is te belachelijk voor woorden. Toch ga je dat soort onzin steeds vaker moeten gebruiken, als je Trump wil blijven verdedigen.

En het wordt natuurlijk ook steeds moeilijker om afstand van hem te nemen. Immers … je hebt al wat leugens moeten vertellen en onzin moeten verzinnen. Als je afstand neemt van Trump, dan geef je dat eigenlijk toe, en niemand vindt dat leuk. En hoe langer je achter hem blijft staan, des te meer leugens en bedrog waar je afstand van moeten nemen.

Dus wees slim: neem die afstand nu al. Geloof me, het is prima mogelijk om rechts te zijn zonder Trump-volgeling te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*