Terroristische maagden?

Basically, their virginity is a discrimination or apartheid issue, and only a state-distributed girlfriend programme, outlawing multiple partners, can rectify this grand injustice. Yet at the same time, they hate victims, snowflakes, liberals, those who campaign for any actual equality.

Een fascinerend stukje over ‘incels’ oftewel onvrijwillig celibatairen. De verdachte van de aanslag in Toronto behoort zoals hier al beschreven schijnbaar tot dit gezelschap.

Open waanlink

Armeense leider Serzh Sargsyan treedt af

Serzh Sargsyan wilde na twee termijnen als president doorgaan als premier van Armenië, nadat hij de wet zo had aangepast dat de macht meeverhuisde. Massale straatprotesten waren het gevolg, waarop de regering eerst nog de oppositieleider arresteerde. Nu treedt Sargsyan alsnog af. Wat er in de tussentijd gebeurd is, blijft onduidelijk, maar als ex-militair begreep Sargsyan allicht dat het einde nabij is wanneer soldaten de barakken verlaten om mee te gaan demonstreren.

Open waanlink

Klokkenluider dubieuze FBI-praktijken hangt gevangenisstraf boven het hoofd

Vergeet Comey en McCabe. Steun klokkenluider Terry Albury, schrijft Trevor Timm in Columbia Journalisme Review.

Terry Albury is een voormalige FBI-agent die een vertrouwelijk handboek van de FBI naar buiten heeft gebracht dat door The Intercept is gepubliceerd. Het handboek laat zien hoe de agenten zonder tussenkomst van een rechter op basis van geheime National Security Letters media en journalisten kunnen bespioneren.

Timm vindt het nogal schrijnend dat nu alle aandacht in de media uitgaat naar de voormalige FBI-baas James Comey, die flink verdient aan zijn boek over Trump, terwijl Albury straks als onbekende de bak in gaat voor zijn onthullingen over  ernstige bedreigingen van de vrije pers.

Open waanlink