Uitslag Gouden Trol Verkiezing

De uitslag van de Grote Gouden Trol Verkiezing van de SalonBloggies is bekend. Na landurig stemmen tellen en wegen is -edit- op de eerste plaats is geëindigd. Omdat -edit- niet genoemd wenst te worden respecteren we dat. Verder werd de Top5 bevolkt door trollen die zich manifesteren op Retecool, MerelRoze en GeenStijl wat waarschijnlijk te wijten Cave Your Trollsis aan de gretigheid waarmee vooral het Retecool publiek gestemd heeft. Hier op Sargasso werd de trolverkiezing toch minder enthousiast ontvangen met teksten als “kinderachtig” en “val mij hier niet mee lastig, ik weet niet eens wie die mensen zijn?!”. Dat is opzich merkwaardig te noemen want een ander deel van u (ja u Sargasso lezer) klaagt steevast steen en been in de mail en reactiepaneel als een van de trollen zich weer manifesteert. Zijn wij hier gestuit op een gespleten community? Maar nu snel door naar de Sargasso Gouden Trol Top4, deze is als volgt geworden: (1) DP, (2) Cico, (3) JSK, (4) Caprio.
De volledige uitslag vindt u HIERRR

 1. 1

  Reet had er verstandiger aan gedaan HW te omarmen ipv hem met een of andere onbeduidende award op te schepen.

  Dan verschenen er tenminste nog eens wat originele linkdumps op zijn site.

  Verder: “kinderachtig” en “val mij hier niet mee lastig” maar vooral “ik weet niet eens wie die mensen zijn?!”

 2. 7

  In de lijst van 20 zie ik aardig wat namen waarvan ik de mening respecteer en van leer…allemaal lucht die “verkiezingen”..slechts bedoeld om aandacht te krijgen.
  Als je zelf wat leeg bent omring je je (sommige types dan) met personen die er toe doen..heb je toch nog wat glans. ..kortom een zuchtje wind, daar kunt U toch wel tegen o.a. Hema/JSK?