1. 1

  Oud nieuws. Die foto is door een leerling gemaakt (en of hyves gezet blijkbaar) naar aanleiding van een of ander schooltoneelstukje over een overval.

 2. 9

  Lekker belangrijk nieuws, trouwens…

  T wordt gebracht alsof ie zn leerlingen te lijf is gegaan met een AK-47… terwijl er eigenlijk niks aan de hand is en hij een toneelstukje opvoerde met een speelgoedpistooltje.

  Een stuk ernstiger vind ik dan dat er vlak naast Wilders blijkbaar bewapende fundamentalisten, vertegenwoordigers van een buitenlandse zionistische partij lopen, eerlijk gezegd.

 3. 10

  Wat een gotspe, en zo’n F. van Jole vd joop.nl zat ook nog in de leugen regeert..
  Van de 5 cases zijn er 4 een canard. Alleen depers had iets in handen. Dat links zelf überhaupt dit soort doorzichtige propaganda slikt..

 4. 11

  @seven, die stijlloze broeders van jou doen al jaren niets anders dan links hoaxen, moet je een zakdoekje? kan je daar verder met selectief uithuilen

 5. 12

  Dit is wel degelijk een probleem. Als dat wapen echt is, heeft hij een wapenvergunning nodig en betwijfel ik of hij het wapen zou mogen dragen. Als het níet echt is heeft deze meneer een nog groter probleem: vuurwapens die niet van echt te onderscheiden zijn vallen onder de Nederlandse wapenwet onder categorie I: in alle gevallen streng verboden – en daarmee is zelfs het bezitten een misdrijf.

  Het is me overigens een raadsel waarom mensen op een lijst gevuld met idioten en andere hypocrieten zouden willen stemmen.

 6. 13

  Draaien we nu niet een beetje door lieve mensen? We zijn toch allemaal wel enigszins bezoedeld met jeugdzonden? En wie op zijn CV nooit niets dan de halve waarheid bij elkaar heeft gefantaseerd mag zijn vinger opsteken. Heb bij een intake ook wel eens vol vuur verhaald ooit het nobele ambt van Inspecteur der Directe Belastingen te hebben uitgeoefend, dus… Was ook indirect zo, deur-tot-deur controle hondenbelasting. Maar dat dat nou niet bepaald des PVV’s is. Bovendien eh…je hebt op de lijst PVV vanaf nummer 17 gewoon mensen nodig die van zich áf kunnen bijten als Het Uur U daar is ja toch?

 7. 14

  Was overigens simpel karweitje: aanbellen en b.g.g. doet 99% hond achter de deur metéén woef (1 vink) of woef woef (2 vinken). Kwestie van goeie oren en liefde voor de hond. En als de deur wel opengaat hangt er of zo’n klein pestkeffertje aan je broek of heb je vier pootafdrukken van 2 dobermanns op je borst. Dan ook meteen demonstratief staan vinken zo vlak voor de neus van de baas. “Wat voel je dan?” Ja goeie vraag. Pure Macht natuurlijk je gaat er van opzwellen. Je moet wel overtuigend aan komen klossen door die straten met zo’n clipbord. En dan maar spieden he, observeren…en dan die die wanbetalers die die angstige burgers zien wegvluchten gauwgauw terwijl het nekkie van de hond in de slipriem dichtgeknepen wordt, en er dan achteraan…

  Is in 1 woord Heerlijk, HEERLIJK.

 8. 16

  @13: Ik heb de gewoonte mijn CV aan te dunnen. Dat ik bij de sollicitatie erachter kom dat ik er nog wat bij had kunnen zetten dat de andere kant van de tafel ook wel interessant vond.

  @14: Dat moeten toch al wat gedateerde ervaringen zijn. Tegenwoordig heb je van die blafbellen. Dan ga je zomaar onterecht vinken!

 9. 17

  Heel groot nieuws is het niet, maar volgens mij wordt het ook helemaal niet zo groot gebracht. Vooral de PVV-verdedigers doen alsof er heel veel ophef is en hun Grote Leider weer gedemoniseerd wordt. Die PVV-ers lijken me veel meer te overdrijven dan een website die een linkje naar zo ongeveer het enige artikel hierover op Internet plaatst.

  En opmerkelijk is het natuurlijk wel. Een kandidaat kamerlid die mogelijk de wapenwet overtreedt. Zeker als het al de tweede op dezelfde lijst is.

 10. 21

  @gbh

  Ja logisch als je dat stukje weer leest over DWDD. Journalistiek dient zo objectief mogelijk te zijn en daar hoort geen censuur bij t.o.v politieke vriendjes. Nederlandse media klagen over Berlusconi maar zijn minstens zo erg…

 11. 22

  @ BP

  Ach dat Groen-linksers (volgens onderzoek de meest frequent flyers) en PvdA-ers volstrekt zijn losgeweekt van de arbeiders en tegenwoordig in blanke wijken danwel op landgoederen wonen (Marcel van Dam) was allang bekend.

 12. 25

  Ik zeg dat ze niet objectief proberen te zijn en jij vraagt daarop waarom er continue een PvdA-er zit.

  Nogmaals: OMDAT ZE NIET OBJECTIEF PROBEREN TE ZIJN. Je kijkt niet naar de NOS.

 13. 26

  Neem zo’n miniser Plasterk. Die man heeft niets bereikt, liep alleen populistisch met zijn hoedje alle programma’s af en kreeg ruim baan, nooit 1 kritische vraag. Een populistische windvaan zonder resultaat maar ons journaille wilde van geen kritiek weten. Een lacherdje.

  Als er ooit een PVV-minister met zo’n hoed op de godganse dag voor de camera staat, weten ze wel raad met hem…

 14. 27

  Ok Rob, dus als ze niet objectief willen zijn (bij voorbaat) moeten ze ook niet huilen als Wilders geen zin heeft om aan te schuiven en dat meer en meer Nederlanders zich afvragen om ze hiervoor belasting moeten betalen… Daar werken ze namelijk voor.

 15. 28

  Peter, je bent een selectief zielig jankertje, dwdd is niks in vergelijking met dat bruinhemdenblaadje de telegraaf of het stijlloze fascistische geenstijl

 16. 29

  Lol gbh, haal de Tweede Wereldoorlog er maar weer bij… Iedereen die niet jouw mening deelt is een bruinhemd….

  Jij bent een gevaarlijk slag. Als je de meest gewelddadige stroming in de wereld (islam) bekritiseert op zijn inhoud en daden, ben je een bruinhemd. De mensen die in de jaren ’30 waarschuwden voor Hitler waren zeker ook bruinhemden??

 17. 32

  Tuurlijk Rob, de Tros is rechts en heeft ook geweldige programma’s…

  Zolang de publieke omroepen ronduit toegeven dat ze PvdA-ers uit de wind houden en rechtse columnisten ontslaan, is er iets fouts.

 18. 33

  Vroeger in the old days, toen links nog links was, was het hoofdpunt dat er eens geluisterd moest worden naar de gewone man, de gewone arbeider. Nu echter deze gewone man het niet meer pikt dat zijn buurt steeds onveiliger wordt en hij steeds meer belastingen moet betalen om de hobbies van de elite (in dit geval links) in stand te houden, worden ze gemuilkorfd en weggezet als bruinhemden… Het kan verkeren.

 19. 34

  @32 Publieke omroepen worden opgericht omdat er steun is vanuit een achterban. Zodra die steun er niet is, zal je geen publieke omroep hebben die aan jouw eisen voldoet. Dat is een mooi en vrij democratisch proces. Als er niks in jouw gading bij zit, dan zal er wel geen steun voor zijn. Hoe dan ook, klagen over de kleur van een zender is onzinnig.

  “Zolang de publieke omroepen ronduit toegeven dat ze PvdA-ers uit de wind houden en rechtse columnisten ontslaan, is er iets fouts.”

  Grinnik. Er is 1) nog niks toegegeven en 2) je doelt toch niet op die randdebiel die wat brabbelde bij Buitenhof?

 20. 35

  petertje schiet weer in zijn stijlloze bruine reflex, ik heb niks met de islam maar ik scheer niet iedereen over één verwilderde kam, de radicale islam en wilders zijn dezelfde intolerante pot nat die alleen maar streven naar hun eigen fascistische vrijheid

 21. 36

  @ Rob

  Continu duiken die verhalen op, zoals nu weer door Genee.

  Ik heb nog een mooi voorbeeld. In Pauw en Witteman werd Brinkman van de PVV doorgezaagd over zijn alcohol-akkefietje wat achter gesloten deuren had plaatsgevonden. En Brinkman was nota bene kamerlid…

  Toen 2 dagen later onze minister Guusje ter Horst aanschoof om te praten over strengere alcohol-regels in het verkeer, werd haar uiteraard niet gevraagd hoe he toch kwam dat zij 2x (nota bene acher het stuur) dronken was aangehouden. Een minister nota bene, maarja, van de PvdA…

 22. 38

  En hoelang is die Elvira Sweet (ook 2x dronken achter het stuur) niet uit de wind gehouden door ons journaille? Gelukkig is er internet…

 23. 39

  @36 1) Van Genee is hear-say. Daarbij, als je een gast uitnodigt dan moet je deze wat vrijheden geven. Als het klopt wat Genee zegt dan vind ik dat ook matig en dat mag best anders.

  2) Ik ken dat stukje van Guusje ter Horst niet. Maar ga je nu echt je mening ophangen aan dit soort vergelijkingen? Moet vervolgens elke gast aangesproken worden op het alcoholgebruik?

 24. 41

  Ja Rob, want er zijn talloze voorbeelden van deze vergelijking.

  Nu ook weer. Een PVV-leraar is door een leerling gefotografeerd met een nep-pistool uit een toneelstuk. Dat krijgt hier wel aandacht maar kreeg de corrupte minister Koenders dat ook toen hij 750.000 schoof naar bevriende PvdA-leden om 1 (!!!) dag te organiseren waaraan iedereen belangeloos meewerkte?
  Er is wel degelijk sprake van selectieve verontwaardiging…

 25. 42

  Waar was de verontwaardiging toen Cramers (PvdA-minister) 2 miljoen schoof naar haar jeugdvriend Dyuvendak voor een zielige promotie-campagne en hem daarna nog eens 500.000 gaf om te evalueren waarom het mislukt was? Van Berlusconi worden zulke zaken breed uitgemeten bij de NOS etc. maar kom niet aan onze linkse-elite…

 26. 43

  @41 Dat is dus gewoon geen geval van selectieve verontwaardiging. Daarbij, als je dergelijke meningen bent toegedaan mag jijzelf ook worden aangesproken op jouw eigen ideeën. Ga je ook Geenstijl af om te zeggen waar ze VVD of PVV harder hadden kunnen aanpakken? Spui jij je commentaar bij Elsevier dat ze geen aandacht besteden aan de klimaatonderzoeken die de wetenschappers vrijpleiten? Nou?

 27. 44

  Waarom is in de linkse media nauwelijks te vinden dat die directeur van Rochdale die miljoenen verduisterde, een PvdA-er is met vrienden tot in de top? Als hij PVV-er was geweest, hadden ze de PVV geslacht…

  En zo zijn er honderden voorbeelden.

 28. 45

  Beste Rob, het gaat mij om de staatsomroep, waar ALLE Nederladers belasting voor betalen. Wat de Telegraaf en de Volkskrant uitspoken moeten ze zelf weten. Als je dat verschil niet ziet, begrijp je weinig van democratie

 29. 46

  Nog nooit eerder werd er een onbekende broer van een politicus uitgenodigd, behalve bij P&W de broer van Wilders. Het absolute dieptepunt van de objectiviteit…

  En kom niet aan met de broer van Fortuyn, diens broer was afgelacht.

 30. 48

  Wat maak je je toch druk man. Je komt met voorbeelden aan waarvan 1) het bijzonder twijfelachtig is of er iets aan de hand was, 2) het is puur rechts telegraaf nieuws. Je verwacht gewoon dat de NOS de nieuwe telegraaf wordt.

  Sorry, maar de NOS is niet voor roddel, achterklap en verdachtmakingen. Daar is toch echt de telegraaf voor.

 31. 49

  Waar is trouwens het verslag van de NOS over de vermoorde kopten in Egypte? Tientallen zijn er onthoofd de laatste maand. Waar is de reportage over het antisemitisme in Malmo en anders Scandinavische steden waar joden dagelijks gemolesteerd worden door islamitische medelanders. Grote zaken maar die passen niet in het straatje van onze objectieve staatsomroep. Evenals de tientallen christenen die onlangs in Sudan gekruisigd zijn. Dat is immers geen nieuws…

 32. 51

  Ik meen dat ik voldoende voorbeelden heb aangedragen beste Rob om te laten zien dat er selectieve verontwaardiging heerst binnen bepaalde ‘progressieve’ groepen. Maar ik kan nog uren doorgaan? Wil je dat?

 33. 52

  Nou eigenlijk wordt vooral duidelijk dat je als een aluhoedje denkt. Als je nog uren doorgaat dan zal die theorie 100% waarschijnlijkheid benaderen.

  Wil je dat?

 34. 53

  onzin Rob, de punten die ik aangeef in post 49 zijn geen kattepis. Afschuwelijke zaken die gewoon het nieuws dienen te halen.

  Maar zo word door de NOS ook steeds heel nauwkeurig het woord islam ontweken bij de terroristsche aanslagen door Tjetsenen terwijl de heren en dames bommenleggers zich beroepen op de islam op het internet.

  En wanneer was er voor het laatst een echt kritische reportage over Chavez? Die man heeft eergisteren 30.000 jongelingen opgeroepen om met wapens op te draven om zijn positie te behouden. Relevant nieuws maar zorgvuldig ontweken…

 35. 54

  Laat me raden Rob, je weet niet eens van de afschuwelijke barbaarsheid die de Kopten iedere dag ondergaan in Egypte. Van ontvoeringen, onthoofdingen, rechteloosheid, molestaties e.d. Op zo’n grote schaal dat het bijna een genocide is.

  Dat komt omdat er nooit wat over te zien is in onze media.

 36. 55

  Burgeroorlog Congo. Komt ook niet in het nieuws. Zeker ook een linkse cover-up.

  Je zoekt selectief naar nieuws welke binnen een rechts kader past en trekt vervolgens de conclusie dat de NOS niet objectief is omdat ze dit niet uitzenden. Dat, mijn beste Peter, is illustratief voor aluhoedjes-complotdenken.

  Wat je zegt tot dusver zegt heel weinig over de NOS en heel veel over jou. Maar ga gerust door, ik vermaak me hier wel :)

 37. 57

  je bent al helemaal thuis in de bruinhemden retoriek petertje, geschiedenis vervalsen, dingen omdraaien en inderdaad selectieve verontwaardiging, wed dat jij op de kleuterschool bij alles wat jij fout deed ook met je vingertje naar anderen zat te wijzen, ga zo door, wie weet komt de ware goebels ook in jou boven drijven

 38. 59

  Van Congo weet ik weinig Rob, wat ik wel weet is dat er over de afschuwelijke genocide in Sudan (jaja, door islamieten) nauwelijks wordt bericht. En als het al gebeurt wordt het woord islam meestal vermeden, terwijl de slachters zelf aanvoeren dat ze in naam van Allah handelen.

 39. 60

  @ gbh

  Jij zet jezelf zo buitenspel door iedereen voor bruinhemd of Goebbels uit te maken. Alleen maar omdat ik zei dat de media niet objectif zijn (zie post 15)

  Bah wat een niveau.

 40. 61

  Nou ja peter, het was leuk voor zolang het duurde, maar we hebben deze thread inmiddels genoeg getrold. De haktelijke groenten. Van Hak natuurlijk.

 41. 63

  @rob, het is ook leuk :o)

  peter doe je wel vorsichtig in het zonnetje? straks ziet die blonde lijdende pinda jou aan voor een marokkaan ;o)

 42. 64

  Ik ben geen aanhanger van de nieuwe fascisten.
  Maar dit is wel een erg dom artikeltje met bewerkte ( gefotosjopte ) afbeelding.
  En hier gaan we serieus op reageren?

  Tjongejongejonge…

 43. 65

  @ gbh

  Je weet dat pinda een scheldwoord is toch? Racistisch ook nog, maar ja, jij staat aan de goede kant dus dan mag het…

 44. 66

  @Peter, pinda kan een scheldwoord zijn, een noot, een persiflage en waarschijnlijk nog wel meer, maar voor een martelaar als jij is het altijd een scheldwoord, krijg je daar nou een stijve van het zielige verontwaardigde verongelijkte mannetje spelen?

  wilders en zijn martelarenbrigade leggen elke schuld altijd collectief bij de ander en zijn alleen maar bezig hun eigen straatje schoon te vegen, stelletje lafbekken