Ochtendgloren 02022010

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Fritz Bicknese, Teunis de Groot en Frans-Willem Kusters. Mogen niet enkel hùn naam met SSer Heinrich Boere verbonden blijven. Voor 400€ extra ging hij wel even 52 mensen verraden. Proces bezig in Aachen, zijn verdediging: “ik volgde enkel bevelen op”.

Twee Israëlische officieren hebben dat dan weer niet gedaan, zegt hun legerleiding. Zij hebben, zomaar gewoon en op eigen houtje, witte fosforbommen op Gazastad gegooid.

Op eigen houtje een middelvinger naar de wereld uitstekend? Dòen dacht de GoldmanSachsbank. Even slikken: zij gaan hun CEO, meneer Blankfein, dit jaar een potentiële 100 miljoen dollar uitbetalen. Een goed signaal, voorwaar!

Andere fosforbommengooier: de Paus heeft de smaak kennelijk te pakken. Nu moet de Britse regering eraan geloven [sic] . Ze willen ook daar zowaar rechten aan gays and lesbians toekennen. Niet als het van het Vaticaan afhangt!

Pure Morning Glory: misschien waren Hillary en Norgay in 1953 niet de eersten die de Everest piekten? Hier de story, daar de lekkere nerdy fotodetectievenroman. Zullen ze de vestzakKodak uit 1924 vinden?

Reacties (1)

#1 Peter

Wel bevelen opvolgen of juist niet. Altijd eerst denken: wat vinden ze er later van?
Hoewel, nisschien hebben die gasten wel nagedacht en zagen ze al een stukje heldenverering in het vooruitzicht.

Dus eerst nadenken over hoet het “helden” kan vergaan. En dan maar hopen dat de Broeres en de Israëlische soldaten herinnerd worden.