1. 1

  Dank voor de herinnering, dat ik mijn eigen schrijfgerei moet meenemen. Want aan dat bruijnzeeltje, waar al die behoudzuchtige boeren op hebben zitten kluiven, beduimel ik mijn tere vingers niet. ;)

 2. 2

  Hopelijk zijn de rode potloden niet bedoelt om mij op het laatste moment te laten stemmen op een linkse partij. Waarom is het potlood eigenlijk rood? Waarom niet neutraal grijs? Waarom hoor je hier niemand ooit over? Vragen, niets dan vragen. Heeft dan niemand antwoorden?

 3. 5

  De onvermijdelijke Wikipedia heeft er een pagina over:

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Stempotlood

  Ik ben net terug van het stembureau. 1xGL (ikzelf) en 1x PvdD (volmacht). Ik betwijfel of ik vanavond wel naar de diverse verkiezingsprogramma’s ga kijken. De voorlopige uitslag wil ik natuurlijk wel weten, maar het ge-OH komt me behoorlijk de neus uit.

 4. 7

  Blij dat er toch nog wat vragen beantwoord konden worden. Gelukkig zijn de verkiezingen weer voorbij. Nu kunnen we ons bezig houden met zinnige dingen. Wie gaat met wie en wie blijft langs de lijn toekijken?