KRAS | Steenmarter

Zo langzamerhand beginnen de contouren duidelijk te worden van een tsunami aan steenmarters die als zelfmoordcommando’s over Europa uitzwermen. Twee keer al legden deze fascistische roofdieren de deeltjesversneller in Genève plat en vandaag was Groningen het slachtoffer. Het noorden van het land was al gewaarschuwd voor de plaag, maar linkse types wisten met drogredeneringen als ‘beschermde diersoort’ effectieve maatregelen te frustreren.

Er bestaat – echt waar – anti-marterspray. Die spuit je onder je motorkap om te voorkomen dat je er bij 130 kilometer per uur achter komt dat zo’n knuffelterrorist je remkabel heeft doorgeknaagd. Dit spul zou in spuitbussen uitgedeeld moeten worden onder de bevolking. De steenmarter werd al gesignaleerd in Rotterdam-Zuid. Het kan niet lang meer duren of hij bereikt Spijkenisse.

 1. 2

  “Een tsunami” is zo’n wilderswoord, wat is er mis met een vloedgolf?

  Een exclusief vooroorlogs rijkeluisracemonster daargelaten, stammen de meeste automobielen met kabelremmen uit een tijd of een klasse waarin de 130 kmh als utopisch gold.
  Kom eens een weekend naar Zuid-Limburg, wandel daar door de dorpen en let dan op de opritten voor de huizen. Je zult daar geregeld een houten hor met kippengaas voor onder de auto’s zien liggen. Dat is het simpelste en effectiefste middel tegen marters.
  En de eigenlijke schuld van de marterplaag ligt natuurlijk bij de Japanse Ed en Willem Bevers, die kabels monteren waar visolie een grondstof voor is.
  Zo’n marter moet tenslotte ook eten en dat doet die het liefst op een lekker warm plekje. Maar jij gaat liever alleen aan tafel?

  @1: Wat heeft die Doevendans tegen katten? Als ik mijn katten onder de douche zou zetten, blijft er niet veel van mij over…