KRAS | Bondscoach

Er is een nieuwe bondscoach aangesteld. Het is weer iemand van het voetbalkartel geworden. Ronald Koeman, zo’n kleurloos type dat al jaren meedraait in de baantjescaroussel, zogenaamd omdat hij deskundig is, maar eigenlijk omdat hij al jaren in de voetballerij meedraait, eerst als speler, later als clubcoach, en daarom de juiste mensen kent. Het is misselijkmakend.

Tijd voor vernieuwing, iemand die de zaak eens goed opschudt. René van der Gijp! Dat is wat de mensen willen! Heeft ook ooit gevoetbald, dus weet wat het is om het Nederlands elftal te trainen. Die zal de labbekakkerige spelers wel even op hun nummer zetten voor het missen van het WK. René van der Gijp is onze enige kans weer aan de internationale top te belanden.

  1. 3

    Iemand moet het doen. Bij voorkeur iemand die het doen wil. De verwachtingen zijn laag. Niemand verwacht er veel van. Ieder succesje is weer mooi mee genomen. De kijker kijkt toch wel, de jaarkaarthouder komt wel en de sponsor blijft echt wel sponsoren. KNVB hoeft zich geen enkele zorg te maken en doet dat ook niet. En mocht het echt niks worden dan hebben we nog altijd de Leeuwinnen.

  2. 4

    Ik zie meer in Renate van der Gijp als bondscoach (uiteraard na een verplichte geslachtsoperatie). Inmiddels is immers wel bewezen dat in Nederland vrouwen succesvoller zijn als het over voetbal gaat.

  3. 7

    Hou effe op met jouw ‘sporen van ironie’ over ons Nederlands elftal, Jongeneel. Wij verdienden het Tegen Duitsland, Argentinie, en eigenlijk ook tegen Spanje. En dat zit er nog steeds in. Dus een zweep en geen geinponum.