1. 1

  Niemand springt? Foto’s maken!
  Ik herinner me vaag een film met óf Chevy Chase óf Dan Aykroyd,…Gene Wilder?,…een ”fake” blinde in een bar,…alle glazen van de bar,…

 2. 2

  Ja ach…mocht U ooit eens in Zurich zijn bezoek in niet al te nette kleren:

  http://www.blindekuh.ch/

  Kom je binnen..na twee deuren is het werkelijk gewoon donker, geen hand voor ogen. Stommelen naar een tafel, je wordt bediend door blinden die van alles op tafel zetten, bedienen met het grootste gemak, een ervaring. Kom je buiten blijk je gegeten te hebben als een kleuter, een en al vlek.

 3. 4

  Je vingers kwijtraken,…nooit geen reacties op o.a. weblogs meer kunnen plaatsen,..of blind/doof of tong kwijt?…

  Heel gek,..maar kan niet zeggen wat ergste is….

 4. 6

  @Stijn, altijd ‘bordevol’ en het heeft op mij een diepe indruk gemaakt. Een muziekavond met eten als een blinde “voelen” en horen. Je kunt je wel allerlei dingen voorstellen maar het mist iets.
  Al snel zoek je met je handen een steun die de ober je dan geeft en dat is op zich is al ..al..hoe moet ik dat benoemen..? beslist doen als je daar ooit langskomt..wel eerst bespreken.

  Naast het restaurant is de oude biologische tuin met een blindentrail, zonder cactussen uiteraard.

 5. 9

  Ik heb als kind er ooit te dicht bijgestaan toen het graszaad binnengehaald werd (als ik het me goed herinner: Ikke simpele stadsjongen): Daar komt iets plakkerigs bij vrij en toen ik langs mijn ogen veegde plakte ik ze dus dicht.

  Het was snel en makkelijk verholpen, maar dat half uurtje heeft een onuitwisbare indruk op me gemaakt. Ik kan me dat bij zo’n restaurant ook erg goed voorstellen.