De Gouden Trol Poll

Na een uitgebreide nominatieronde op tenminste drie van de vier organiserende blogs kunt u nu stemmen op de felbegeerde Gouden Trol. Deze SalonBloggies prijs is bestemd voor ‘de meest zuigende reaguurder’. De saloncollega’s van Retecool hebben alle zeilen bijgezet om -speciaal voor de SalonBloggies- het ultieme stemformulier te vervaardigen.

Cave Your TrollsOmdat de meningen over de vermeende trollen nogal uiteenlopen: voor de één is een genomineerde trol soms een held of doet hij/zij niets anders dan gebruik maken van de Vrijheid van Meningsuiting, terwijl voor de ander een trol juist een verschrikkelijke pain in the ass kan zijn. Enwel daarom kunt u stemmen op ALLE genomineerde trollen in de klassen: braaf t/m supertrol. Stemmen doet u HIERRRR…

 1. 2

  flikker op met die onzin,
  ik heb volledig de schurft aan pubertje hubertje,heb er al maanden een ip ban.
  Kán er niet eens commenten,laat staan dat ik wens te trollen ( tering wat een kinds woord ).

 2. 4

  Wij worden nu serieus geacht hier op te gaan stemmen? Ken die lui niet eens, laat staan dat er eentje zover is gekomen dat ik hem irritant vind.

  Reacties zijn om zelf te schrijven, je gaat die Bullshit van andere toch niet lezen.

 3. 5

  http://www.spreeksteen.tv/cms/ aflevering 15 op 10.49 minuten (de rest van de aflevering is ook aardig), een achterlijk debat over trollen en reaguren door stichting media-debat, met, u raad het al, Fransisceau van Jeauleau als debat dictator. De uitkomst van het debat? Reaguren en trollen zijn typisch het geval van het een of ander ;-)