Hacking Habitat: Korting voor Sargasso-donateurs

Printschreen Hacking Habitat

Nog tot 6 juni kun je naar Hacking Habitat, een tentoonstelling in de voormalige gevangenis aan het Utrechtse Wolvenplein. Donateurs van Sargasso krijgen korting, mits er minimaal twee kaartjes worden gekocht. Normaal kost een toegangskaartje € 12,50.  Sargasso-donateurs kunnen twee kaartjes krijgen voor de prijs van één en betalen dan € 20,-
Wil je met vier, zes of acht personen de tentoonstelling bezoeken, dan loopt de korting nog wat op.

Hacking Habitat gaat over de controle van high tech netwerken in de samenleving. Ruim tachtig kunstenaars en dertig wetenschappers, sprekers en auteurs geven hun reacties en visies hierop. Een tentoonstelling dus, nauw verwant aan o.a. het thema privacy op Sargasso. Tevens een kans om werk van kunstenaars te zien die eerder in Sargasso’s Kunst op Zondag aan bod kwamen.

Naast de tentoonstelling is er ook een programma met lezingen, workshops, rondleidingen en voorstellingen.

Sargasso-donateurs krijgen van ons de kortingscode toegestuurd, waarmee ze hier kaarten kunnen bestellen.

Nog geen donateur en toch van deze aanbieding gebruik willen maken? Zodra je een donatie doet krijg je de kortingscode toegestuurd. Doneren voor Sargasso kan hier en u ontvangt het e-boek ‘Sargasso & Kunst’. Een bloemlezing uit de langst lopende serie op Sargasso: Kunst op Zondag. (te downloaden op e-readers. smartphones. tablets en pc’s).
Op onze donatie pagina meer over voordeeltjes voor donateurs.